středa 29. května 2019

Švýcarák csfd

Trosečník Hank už přestal doufat, že na opuštěném ostrově narazí na živou duši. Před zoufalým činem jej ale na poslední chvíli zachrání pohled na bezvládné tělo, vyvržené z moře. Takový film člověk nevidí moc často. Jedinečné, originální, bizarní, sprosté a upřímné.


Hledaný výraz: švýcarák. Místy mi svou divokostí a zbrklou touhou vypustit na diváka všechny myšlenkové pochody snímek připomínal Věčný svit neposkvrněné mysli. Jenže zatímco Gondryho a Kaufmanův husarský kousek obstojí i po letech, Švýcarák je spíš hříčkou, která vyniká tady a teď. Provozovatel serveru nenese žádnou zodpovědnost za nahrané soubory.


Odpovědnost nese vždy uploader souboru. Stahujte rychle přes Datoid. Pomocí propracovaného vyhledávání si u nás každý jednoduše najde a stáhne to, co hledá. Jednoduše, spolehlivě a hlavně rychle! Máme pro vás žebříček těch nejlepších filmů v české kinodistribuci.


Filmový žánr: Dobrodružný dle hodnocení na ČSF a Informuji. Tajná organizace asasínů se zavázala chránit svobodnou vůli lidstva a snaží se zabránit tomu, aby se templáři s pomocí inkvizice zmocnili mocného artefaktu nazývaného Jablko Ráje. A právě tento artefakt je podle přesvědčení templářů nástrojem k ovládnutí celého světa. V melancholicky laděné kámošské komedii jedou Paul Dano a Daniel Radcliffe na vlně bezbřehé fantazie a dokazují, že životní radosti a strasti se mají sdílet s kamarádem, i za cenu toho, že jeho tělo nejeví známky života. Já si moc rád pustím jakýkoliv žánr, ale musí na to být nálada.


Filmy ,bez kreditu , jen hned koukat. A potom dokáže bavit Underworld stejně jako Mecbeth, Švýcarák nebo Avangers. Nad starými Béčky se Slyem, Arnoldem nebo van Damem se všichni honěj jaký to jsou. Jméno známé po celém světě, sportovní legenda, která změnila fotbal jednou provždy, národní hrdina, na jehož bedrech spočívaly sny i naděje celé země. Dříve než se však stal ikonou, byl dítětem pocházejícím ze slumů brazilského Sao Paula, tak c. Sťahujte rýchlo cez Datoid.


Máme peopracované vyhľadávanie, každý si u nás nájde a stiahne, čo hľadá. Musim se přidat stim, že tenhle rok byl fakt průměr. Tak tohle se bude dít vždycky. Znam borce z csfd kterej tam má minimálně profilů a ještě z nich sám sobě píše a lichotí si takže jeho hlavní profil je velice oblíbenej a kůl. Párkrát mi dokonce z těch profilů psal zprávy ale zatim sem ho vždycky poznal XD Nevim,nechápu tohle myšlení ale asi to nějakej smysl mit bude.


Výběrem rolí se naopak snaží vymanit ze škatulky oblíbeného čarodějnického učně. Důkazem je například snímek Švýcarák , který viděli diváci na filmovém festivalu v Karlových Varech a ve kterém Radcliffe hraje mrtvolu. Herec navíc nemá nouzi o filmové nabídky, přestože sahá převážně po nízkorozpočtových. Film má natolik zajímavý příběh, který napsal sám život, že prostě stojí a něm.


Podařilo se stvořit něco, co má hlavu a patu a ty potřebné, silné emoce se z toho dobře přenášejí. Mne se hrozně moc líbí, jak Dan naprosto kašle na nějaké dělám filmy kvůli penězům nebo Oscarům (jako jo, samozřejmě je to i díky tomu, že už je zajištěný na zbytek života dostatečně, že jo) a vybírá si jen filmy a projekty, které se mu prostě líbí, ať už jsou sebedivnější a rozporuplnější. Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávejte, sdílejte a stahujte zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.


Trellíno Tohle byl snad nejslabší rok v kinech ani nevim za jak dlouho, o čemž svědčí, že jsem čistých pět dal jenom dvěma filmům. Jít do kin cokoliv z mého výběru mimo distribuci, tak se to okamžitě dostane do TOP a všechno by šlo hodně vysoko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky