pondělí 20. května 2019

Kanystr na vodu praha

V rámci preventivní ochrany našich zaměstnanců máme od pátku 13. Expedice a provoz eshopu bez omezení. Kanystr na vodu s kohoutkem 20l. Skladem - do dnů 2Kč bez DPH.


Osobní odběr na prodejně Praha - ZDARMA. Také vás v kempu nebaví chodit desetkrát za den pro vodu ?

Máme pro vás řešení, pořiďte si kanystr na vodu z naší nabídky. Popis: Neponiceny kanystr ,. Churáček Leoš Náchodská 81a Praha Horní. Jsou vyrobeny z odolného plastu a vybaveny buď plastovým nebo kovovým kohoutkem, který usnadňuje mytí rukou či nádobí. Veškeré zboží si můžetze prohlédnout osobně na naší kamenné prodejně Budečská Praha - Vinohrady, kde se nachází kolem 10. Jsme každoročními návštěvníky největšího evropského veletrhu s domácími potřebami, kde pro vás vybíráme kvalitní výrobky za přijatelnou cenu.


V naší nabídce naleznete nádoby na vodu podle vašich požadavků a potřeb. Ať už placatky na zahřátí v mrazivé zimě, polní lahve na výlet do batohu, hydratační vaky pro sportovce, milovníky vysokohorské turistiky a vojáky, nebo kanystry na vodu do auta, na tábor nebo do kempu. Uhaste žízeň s kvalitními nádobami na vodu.

Tento plastový 20l kanystr na pitnou vodu má ve spodním rohu kohoutek pro snadné použití. Hodí se do všech držáků kanistrů od firmy Fronntrunner ale i jiných výrobců. Plastový kanystr na vodu 20l s kohoutkem. Velikostí odpovídá standartní.


Skládací kanystr na vodu , Folding Water Carrier od značky Easy Camp,. Složitelný plastový kanystr Vango 12L je výborný jako rezervoár pitné vody pro pobyty. Rozměr kohoutu v uzavřeném stavu do pravého úhlu je 60mm na 90mm,. Pravidelným čištěním můžete prodloužit životnost kanystrů.


Extrémně praktickými kousky z naší nabídky jsou odpadní nádrž Wastemaster a nádrž na užitkovou vodu Aquaroll. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Pro anonymní měření návštěvnosti používáme cookies podle našich podmínek ochrany soukromí. Skvělý nejen při práci, ale také na cesty, kempování v přírodě nebo grilování na zahradě. Použité materiály jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a pitnou vodou.


Díky integrovanému zásobníku na mýdlo je skvělý nejen při práci, ale také na cesty, kempování v přírodě nebo grilování na zahradě. Jsou certifikovány pro styk s potravinami. Prodám německý vojenský kanystr na vodu. Zprávu pouze na mail adr. Zašlu na dobírku, nebo jako balíček po připsání peněz na účet.


Praktický kanystr na vodu Jerry Can od značky Easy Camp je především určený na chaty, chalupy nebo do karavanů.

Je sice velice lehký, ale díky tomu, že se nedá nijak složit, je také dost neskladný. Praha (2) na prodejně Praha (4) na prodejně Brno na prodejně Ostrava na prodejně Vítkov (6) Značka. Všetko skladom, dobré ceny a rýchla doprava. Lehký plastový materiál je bez zdraví škodlivého BPA.


Bezpečná jízda je na prvním místě. Důležitý je dobrý výhled z vozu, čisté okno bez námrazy. Jistě oceníte přípravek, který bude sloužit jako tekuté stěrače i chránit karoserii před polétavou rzí a jejímu celkovému stárnutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky