čtvrtek 16. května 2019

Skleněný obklad do kuchyně

Moderní skleněné obklady do kuchyně , sprchové zástěny, ochranné přepážky. Poptejte cenu skleněného obkladu. Celá ČR, rychlé dodání, vlastní doprava. Skleněný obklad za kuchyňskou linku od profesionálů. Nabízíme skleněné obklady z kaleného skla v široké paletě odstínů, fototisk, broušený ornament, efekty a další způsoby provedení.


Naše obklady do kuchyně ze skla stačí otřít a jsou čisté - jak jednoduché.

Skleněné obklady mají oproti běžným kuchyňským obkladům z kachliček obrovskou přednost. Jsou totiž vyrobeny z jednoho celistvého kusu, takže zde nenajdete žádné spáry a nerovnosti. Mytí desky je tak bezproblémovou a pohodovou záležitostí. Velkoplošné skleněné obklady všech barev a designu dodají Vaší kuchyni luxusní vzhled za příznivou cenu.


Můžete zvolit z celé řady způsobů provedení, jako je fototisk (grafosklo), broušený ornament, lacobel, velká škála barev i materiálů skla. Dodá interiéru netradiční design a zachová praktičnost a zjednoduší údržbu. Dodává se v široké paletě barev podle odstínů vzorníku RAL.


Perleťové obklady do kuchyně je možné vyrobit v perleťových odstínech a jejich kombinacích dle přiloženého vzorníku.

Cenou se ale sklo dosud řadilo do oblasti luxusu. Aktuální nabídka Oresi tuto skutečnost mění. Desítky tisíc vizuálních motivů a dokonce vlastní návrhy zákazníků na perfektně provedeném skle jsou dostupné prakticky pro každého díky spolupráci největšího českého prodejce kuchyní se značkou JAP. Inspirujte se ukázkami skleněných obkladů do kuchyní.


Dizajnovo zaujímavý obklad dokáže z vašej kuchyne urobiť originálne a štýlové miesto. Sklenářství Polička, Lezník u Poličky. Vyrábíme a dodáváme skleněné dveře, zrcadla, osvětlená zrcadla, pochozí skla, skleněné stříšky, skleněné kyvné dveře, sprchové kouty, skleněná zábradlí, skleněný obklad koupelna, skleněné obklady kuchyně , sklo ke krbu, sprchové kouty.


Lakované sklo je skvělí obklad do vaší kuchyně. Pod sklenený obklad do kuchyne možno umiestniť, napr. V takom prípade sa vám len ťažko stane, že svoje originálne obklady do kuchyne zahliadnete v inej domácnosti, alebo v inom interiéri.


V kombinaci s kuchyňským nábytkem a vhodně zvolenými obklady do kuchyně tak docílíme dokonale sladěného, elegantního a jedinečného celku. Obklad se do daného prostoru vlepuje. Na jakýkoliv skleněný obklad lze nanést odstín dle vašeho výběru. Standardní výběr barev pro skleněný obklad do kuchyně naleznete v vzorkovnici RAL nebo NCS. V porovnání s Lacobelem se kalené sklo vyznačuje mnohonásobně vyšší odolností.


Do své budoucí kuchyně bych chtěl něco nenáročného na údržbu. Mile nás potěšilo, že naše ceny jsou velmi konkurence schopné, tedy ceny. Poradna pro investory – dlouhá skla do kuchyně.

Pro vintage a rustikální kuchyně lze jako obklad vybrat i dřevěné desky, které jsou opatřeny speciální povrchovou úpravou. Imitace kamene na podlahu, zdi i fasádu. Designově zajímavý obklad dokáže z vaší kuchyně udělat originální a stylové místo. Podívejte se na pestrou nabídku různých rozměrů - od klasických čtvercových, mozaiek, až po velkoformátové či skleněné.


U nás seženete také skleněné nebo retro kuchyňské obklady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky