čtvrtek 30. května 2019

Kanystr na vodu 20l s vypustným kohoutem

Plastový kanystr na vodu s kohoutem , objem litrů. Skladem i další kanystry s kohoutem. Z důvodu nařízení vlády máme až do odvolání v prodejně zavřeno. Plnící otvor se šroubovaným uzávěrem a držadlo pro s. Osobní odběr nebo odeslání.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Kanystr na vodu 20L s vypustným kohoutkem. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Plastové kanystry s kohoutkem jsou vhodné i na.


Výhodou je praktické vylévání pomocí kohoutku s ventilem. Rozměr kohoutu v uzavřeném stavu do. Vhodné pro stysk s potravinami. Používaný v každé situaci kde je průtok vody omezený nebo ne.


AllServices, u kterého si můžete tento výrobek ihned zakoupit za 2Kč.

Je vhodný ke skladování a bezpečnou přepravu benzínu, nafty či topných. Výpustní hrdlo o ømm se šroubovým uzávěrem. Skládací kanystr na vodu s objemem 20l je ideální do kempu. Vzdálenost kohoutku od těla kanystru je cm.


Vyrobený z nebarveného polyethylenu HDPE, vhodný na potraviny. Víčko obsahuje těsnění. Cena je včetně víčka a výpustného kohoutku. Parametry produktu kanystr s nalévacím hrdlem a kohoutem 20L. Stohovatelný plastový kanystr s kohoutkem o objemu litrů je tvořen plastovým kanystrem s uzávěrem vhodným ke skladování a přepravě kapalných látek v chemickém, farmaceutickém, potravinářském průmyslu či zemědělství a přídavným výpustným kohoutkem.


Výsledek vyhledávání zboží kanystr na vodu s vypustnym kohoutem plastovy 20l. Celý popis a technické parametry. Ideální je pro tyto účely velký 20l kanystr , v nouzi však postačí i menší, třeba 10l nebo plastový 5l kanystr s praktickým hrdlem, pomocí kterého palivo snadno doplníte do nádrže.


Na dlouhé vzdálenosti je vhodné s sebou vozit i dostatečnou zásobu vody. Pro tyto účely si můžete. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.


Podobné fráze: 20l plastovy kanystr na pit vodu , kanystr na vodu s kohoutkem 20l , outwell skladaci kanystr na vodu 20l , neurceno kanystr na vodu 20l s kohoutem , plastovy kanystr na vodu s kohoutem 20l , kanystr na vodu s kohoutem 20l plast, kanystr na pitnou vodu s kohoutem 20l , kanystr na vodu 20l s vypustnym kohoutem , kanystr na benzin 20l. Přístroj je napájen stlačeným vzduchem.

Odstraňuje usazeniny a nečistoty z vysokotlakého čerpadla, rozdělovače paliva, vstřikovače paliva apod. Dotaz na výrobek Doporučit výrobek Tisk. Odolný kanystr na vodu s kohoutkem. Dodáváme náhradní díly a příslušenství na nákladní automobily, návěsy, přívěsy i autobusy. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR.


Vážení zákazníci, provoz společnosti Kozáček Velkoobchod s. Omezení formy prodeje, přijímáme e-shopové objednávky s osobním odběrem nebo doručením dopravcem. CZ Náhradní díly pro nákladní vozy, servis a výroba tel. V naší nabídce naleznete širokou škálu kanystrů na pitnou vodu plastových.


Vybrat si můžete provedení s výlevkou, s kohoutkem nebo stohovatelné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky