pátek 3. května 2019

Vyšívané ubrusy předlohy

Kvalitní předtisky na vyšívání od českého výrobce s dlouhodobou tradicí. Předtisky na vyšívání, předlohy na vyšívání, křížkové vyšívání, ubrusy , prostírání, dětské vyšívání. Ptáčci – předloha pro křížkové vyšívání. Vyšívané motivy ptáčků v. Návod na vyšívané krajkové vzory, vzor, vyšívání.


Předlohy na křížkové vyšívání pro začátečníky i pokročilé.

Krajkové vzory na vyšívání jsou jednoduché a krásné. Lze je využít na ubrusy , prostírání nebo polštáře. Garnýže, záclony, látky, závěsy a bytové doplňky. Ubrusy z naší nabídky můžete vybírat z několika barevných variant.


Klasické, elegantní vyšívané ubrusy Vám pomohou krásně ozdobit Váš stůl. Také hledáte: předtisky na vyšívání richelieu, vyšívání předlohy , předtištěné ubrusy na vyšívání, vyšívání jehlou, ubrusy na vyšívání, předtištěné vzory na vyšívání. Jedná se o předlohy , které se vyšívají na papír - přáníčka k různým příležitostem, obrázky a záložky do knížky. Ubrusy patří do každé domácnosti , ubrusy ozdobí váš stůl.


Od školních let se věnuji sbírání vyšívaných obrazů na různá témata v dobovém zarámování a nyní, kdy se chci věnovat svým vnukům, je tedy nabízím těm, kdo v nich jako já nachází kouzlo doby minulé, zručnost doby přítomné a zalíbení pro dobu budoucí.

Ubrusy nabízíme tradiční vyšívané ,celoroční, vánoční, i velikonoční. Praktické ubrusy vhodné pro kažodení používání i sváteční chvíle u nás pořídíte za bezkonkurenční ceny! Vybírat můžete moderní, klasické, vyšívané ubrusy té nejvyšší kvality. V naší bohaté nabídce naleznete i ubrusy s jarním potiskem, které vykouzlí ve Vaší kuchyni příjemnou atmosféru.


CZ - web zaměřený na všechny techniky ručních prací a kreativní činnosti. Najdete zde články o vyšívání, pletení, háčkování, drhání, tkaní, patchworku, atd. Ubrusy , utěrky, prostírání… Pořídíte je za pár korun, ale s jejich pomocí svou kuchyň doladíte do posledního detailu. A obléknte-li si k tomu krásnou zástěrku, pak vaší kuchyni žádný muž neodolá. Originální vyšívané ubrusy , stolní přehozy, dečky a prostírání.


Všechny vyšívané motivy vánočních i velikonočních textilií nakreslil uznávaný výtvarník a heraldik Zdeněk Velebný. V naší pestré nabídce ubrusů naleznete organické vzory, květinové vzory, přírodní vzory a mnohé další. Ani různá barevnost není pro nás problém.


Vybírejte a objednávejte již dnes. Můžete vybrat a zakoupit svůj oblíbený obrázek nebo jinou ručně zhotovenou práci. Obrazy jsou vytvořené podle předem natištěných předloh a jsou vyšité metodou křížkovým nebo gobelínovým stehem. Soubory cookie používáme, abychom zajistili co nejlepší prohlížení našich webových stránek.


Popis: Prodám vyšívané ubrusy na konferenční stůl. Ubrus hnědý lem 80cm - 45cm, ubrus modrý lem 84cm - 45cm, ubrus růžový lem 85cm - 45cm. Vzory pro křížkovou výšivku, křížková výšivka grafické vzory - vzory pro vyšívání nebo vzory pro výšivku, neboli vzory pro vyšívání křížkem.

Přečtěte si více informací. Vážení zákazníci, vzhledem ke vzniklé situaci Covidje možné, že se Vaše objednávky mohou opozdit, za což se Vám předem omlouváme. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Ubrusy jsou nedílnou součástí našich kuchyní či jídelen.


Vybírat lze dle použitých materiálů ale také podle kritérií jako je rozměr nebo barva. Prostírání, ubrusy , ubrousky Chcete-li si společné stolování s rodinou či přáteli pořádně vychutnat, neměli byste zapomínat na prostřený stůl. Chcete získavať aktuálne ponuky z nášho obchodu?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky