pondělí 20. května 2019

Kanafas postřekov

Naším cílem je rozšířit sortiment o neklasické vzory a moci Vám nabídnout pestřejší škálu barevnosti. Povlečení, Český kanafas. Kanafasové povlečení ze 1. Ačkoli se zněj povlečení, ubrusy a tradiční kroje šijí dál, odolná látka našla využití ipři výrobě pánských košil, dětských kalhot a hraček, které lze koupit třeba na newyorském Manhattanu.


Postřekov – Vkanafasu už nespávají jen naše babičky. Je to zřejmě jediná textilní firma v Česku a možná i ve střední Evropě, která tuto tradiční pevnou látku s typickými barevnými proužky či kostkami vyrábí. Znakem pravého kanafasu.


Někdy výrobci používají i do útku přízi ze dvou vláken. Protože se tká z barvených přízí, je dezén oboustranný. Furnishings And Accessories For Kitchens And Bathrooms (Retail) Map.


Vyrábíme technické tkaniny ze lnu, bavlny a juty. Náš sortiment dále tvoří bavlněné plachtoviny a stanovky, malířská plátna, velkoprostorové stany a párty stany, textilní haly, atypická zastřešení, plachty a autoplachty, poštovní pytle a obaly. Základ výrobního programu tkalcovny tvoří výroba pestře tkaných bavlněných tkanin.


Rozsáhlá diskuzní fóra pro rodiče. Aktuální i úplný výpis firmy KANAFAS CZ, s. Těhotenství, poro miminka a batolata. Diskuze podle narození i regionu.


Výroba vlněných tkanin – Umělecká tkalcovna v. Původně byl typický převážně modrobílým a červenobílým proužkem, kostkou. Nyní má firma, dle vyjádření majitele, přes pět desítek vzorů a aktivně jich tká. Naším oborem je výroba pestře tkaných látek - kanafasu. Kromě metrového textilu šijeme z kanafasu ložní povlečení, přehozy.


Jsme velkoobchod a e-shop s látkami v metráži nejen na patchwork. Podrobnosti o firmě KANAFAS , spol. Vydržely jen některé rodiny, a tyto se zapojily do Ústředí lidové umělecké výroby, organizace, která v poválečné době až do 90. Usnesením Okresního soudu v Domažlicích z 12.


Správcem podniku se ustanovuje Miloslava Tomandlová, Smolov pošta Domažlice. Díky tomu roušky lépe chrání, jsou pevné a zároveň prod. Cena je 5- Kč včetně DPH, cena se skládá z nákladů na materiál a mzdy švadlen. Do šití se první den zapojily žákyně oboru oděvnictví a návrhářství.


Roušky jsou určené zejména pro sociální ústavy, kde je ta nejohroženější skupina obyvatel. Denně pro Vás vyrábíme čerstvé chlebíčky, obložené mísy, dezerty, saláty, bagety a další čerstvé lahůdky v moderní výrobě. Hledáte nejbližší pobočky KANAFAS CZ ve svém okolí?


Velký Malakov, Myslív LAZCE – GIS, spol. Sigloch Grundbesitz und Service, k. Horšovský Týn SOŠ a SOU Horšovský Týn Top Oil Services, k. Reportéry zaujal nejen příběh kanafasu a tkalcovny, nástupkyni ruční manufaktury Štěpána Kapice, ale také osoba jednatele firmy. Paličkování a kanafas 2. Organizátoři by chtěli poděkovat všem sponzorům kteří se podíleli na zdárném průběhu závodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky