čtvrtek 30. května 2019

Roura ke kamnům 150mm

Kvalita od výrobce s 20letou tradicí za příznivou cenu. Různé rozměrové varianty. Roury ke kamnům Největší specializovaná prodejna v ČR.


Roura kouřovodu je ošetřena černou žáruvzdornou barvou. Nabízíme mimořádně kvalitní a odolné kouřovody o průměru 1mm , které určeny pro připojení kamen a krbových vložek ke komínovému tělesu.

Silnostěnné kouřovody jsou určené pro připojování kamen a krbových vložek ke komínovému tělesu. Výhodou silnostěnných kouřovodů je dlouhá životnost. Roura je opatřena klapkou pro regulaci komínového tahu. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt KOUŘOVODY 1- roura ke kamnům 1, trubka ke kamnům 120mm.


Vybíráte nové roury ke kamnům ? Pojďte si vybrat k nám. Máme širokou nabídku kouřovodů.

Růžice slouži k začištění otvoru do komínového tělesa. Díl je opatřen kvalitním žáruvzdorným nátěrem. Základní roura pro stavbu kouřovodu. Objednávejte kouřové roury z kvalitních materiálů.


Nedílnou součástí kamen a jejich instalace jsou jistě kouřovody, včetně kolen a. KOLENO KOUŘOVODU 1MM SMALT ZÁKLADNÍ. ROURA KOUŘOVODU 1SMALT ZÁKLADNÍ. Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Kouřová roura 2mm Ø 1mm, tl.


Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka). Tloušťka plechu je mm. Díky černé barvě je odkouření. Trubky černé kouřové se používají k realizaci propojení mezi spotřebičem a komínem.


Komínová kouřová roura je vyrobena z kvalitního ocelového plechu tloušťky mm s povrchovou úpravou nástřikem žáruvzdornou barvou Senotherm. Jsou vyrobeny z černého plechu tl. Ke krbovým kamnům neodmyslitelně patří i komín.

Abyste je mohli napojit na komínový průduch musíte si vybrat tu správnou kouřovinu. V naší nabídce naleznete široký sortiment kouřových rour silnostěnných, kolen, zděří, růžíc, víček, redukcí, přechodů a dalšího příslušenství. To vše v různých rozměrech a. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. MIMOŘÁDNÉ OPATŘENÍ: Vážení zákazníci, vzhledem k situaci ohledně šíření nákazy koronavirem jsme nuceni do odvolání přistoupit mimořádným opatřením.


Povrchová úprava: Nástřik černou barvou. PŘÍKLADY : Kachlová kamna - hnědá, zelená, písková atd. Každá kachlová kamna nemají jen kachle, ale i vložku ve které se topí. Vložka je ošetřena žáruvzdornou barvou a to černou nebo šedou. Zděř se používá pro připojení kouřovodu do stávajícího, zděného komínu.


Dvojitá stěna, kouřovod se zasunuje mezi stěny. Roury odolávají teplotě spalin ve výši 450°C. Celková délka rour musí být co nejkratší a měla by m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky