středa 8. května 2019

Vysokotlaký čistič nilfisk

Je vhodný do domácností i firem. Tlaková myčka pracuje se studenou nebo s teplou vodou, kterou si sama ohřívá. X-TRA vysokotlaký čistič. Nilfisk vysokotlaký čistič profi wap.


Poskytuje maximální tlak ve výši 1barů a silnější průtok vody, což je ideální pro čištění středně až silně znečištěných povrchů. Kompaktní a velmi snadno ovladatelný vysokotlaký čistič pro příležitostné venkovní čištění Klikněte pro porovnání. S plnou flexibilitou výkonu pro časté či větší úklidové práce.


Samozřejmostí je robustnost a perfektní kvalita. Tento čistič je ideální volbou pro domácnosti. Umožní vám zbavit se otravných. Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items.


Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Just great deals and the lowest prices for your desired product. Join the hunt for the best prices and bargains on Pricehunter.


I přes vysokou rychlost motorů jsou čističe Wap známé svou nízkou hlučností sníženou o procent ve srovnání s klasickými motory. PCAD poskytuje maximální tlak ve výši 1barů, což dostačuje pro účinné čištění mírně až středně znečištěných povrchů. Díky systému automatického zapínání a vypínání zařízení společně s hliníkovým čerpadlem se jedná o spolehlivý výrobek.


Vysokotlaký čistič nilfisk

Vyberou si jak běžní uživatelé pro domácí použití, tak firma pro náročnou průmyslovou práci. Lze jím čistit i dlažbu na chodnících nebo fasádu domu. Vyniká svojí flexibilitou použití od šetrného čištění jemných a citlivých povrchů až po tlakové čištění i velmi odolných a ulpívajících nečistot. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Veškeré informace o produktu.


Hledáte ten nejlepší vysokotlaký čistič ? Zboží skladem do hodin u vás! Kategorie domácích vysavačů s velkým sacím výkonem. Nabízíme vysavače všech velikostí a určení. Stroje zastanou těžkou práci v dílně při občasném používání.


Součástí balení je i kvalitní filtry. Průmyslová kategorie studenovodních strojů MC 6P FA přináší bezkonkurenční životnost, vysoký čistící výkon a optimální ergonomii. Ať už potřebujete omýt auto nebo cestičky na vaší zahradě, tak vysokotlaký čistič je nejšikovnějším řešením.


Vysokotlaké čističe jsou univerzální pomocník. Největší předností této wapky je přenositelnost. MC 4M je určen pro základní až středně náročné úkoly při čištění. Je ideální volbou pro živnostníky, menší stavební firmy, autoservisy a farmy.


Tato řada strojů je vybavena. Tento lehký kompaktní a snadno ovladatelný vysokotlaký čistič je ideální pro základní úklidové práce v zahradě. V souladu s usnesením vlády České republiky ze dne 14.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky