čtvrtek 30. května 2019

Oprava ledniček praha 10

Opravy ledniček a chladniček. Provádíme servis a opravy chladniček a mrazniček všech značek a typů v domácnostech i firmách. V pracovní dny do hodin od objednání. Specializujeme se na záruční i pozáruční servis chladniček a mrazniček značek Baumatic, Beko a Gorenje.


Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.

Jsme schopni zajistit výrobu atipických těsnění na míru dle Vašich požadavků pro zařízení, pro které již těsnění není běžně na trhu. V případě, že se bude oprava jevit jako nerentabilní, Vám nabízíme koupi nového zařízení a jeho bezplatný dovoz a zároveň i odvoz Vašeho starého zařízení. Provádíme opravy a montáže chladicích boxů, vitrín a mrazicích zařízení, autoklimatizací i do autobusů. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.


Umytí koupelny spojené s. Již se Vám nevyplatí oprava staré ledničky a uvažujete o koupi nové? Nákupem novějšího modelu ledničky získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el.

V našem rádci Vám také poradíme jak vybrat ledničku, na co nezapomenout a na jaké parametry se. Na vykonanou opravu vydávám doklad s vyznačenou plnou zárukou a pro důchodce uplatňuji slevu na práci. Za hodinu po odevzdání mi zavolali na poskytnuté mnou telefonní číslo a řekli, že diagnostika již byla provedena, jsou připravené přistoupit k opravě a večer budu moct telefon vyzvednout… Hurá! Přiběhla jsem za pět minut před uzavřením, však mne přijaly velice srdečně, všechno mi vysvětlili a navíc poskytli slevu. Přestal Vám doma fungovat elektrospotřebič?


Pokazila se Vám pračka, myčka, kávovar, žehlička, elektrický sporák nebo snad mikrovlnná trouba? Sháníte spolehlivého opraváře? Záruční servis a opravy ledniček , chladniček i mrazáku LIEBHERR a LG. Pozáruční servis i většiny jiných značek a starších modelů u zákazníků po celé Praze. Odvirování, zrychlení, čištění, reinstalace systému.


Levně ceny a doživotní záruka. Urgentní oprava bez příplatku. Většinu oprav zajistíme nejdéle do hodin od Vašeho zavolání. Naše firma je již více než let na trhu a od samého začátku se specializuje na opravu praček.


Za tu dobu jsme získali nejen spousty zkušeností, ale i tisíce spokojených zákazníků. Přijedeme až k Vám domů, zjistíme příčinu a poradíme, zda se oprava vyplatí.

Poskytujeme kompletní servis. Jestliže nebudeme moci. OPRAVY: Dnešní automatické pračky jsou poměrně složitá zařízení se širokým spektrem závad.


Servis chladniček, ledniček a mrazáků. Možnost online objednání. Praha a okolí od 50kč. Veškeré naše služby poskytujeme za příznivé ceny. Usetril mi spoustu penez a casu, doporucuji!


Jednoduché opravy elektrospotřebičů. Jako u všech ostatních elektrospotřebičů jsou některé závady jednoduché a rychle řešitelné, mezi tyto závady patří ve většině případů přepálená pojistka, uvolněný kontakt, přerušený nebo přepálený plošný spoj, poškozený spínač a podobně. Potřebujete opravit ledničku, mrazák nebo naplnění autoklimatizací?


Obraťte se na moji firmu. Nabízíme opravy praček, myček, chladniček, mrazniček a dalších domácích a kuchyňských spotřebičů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky