čtvrtek 16. května 2019

Kuchyňská pracovní deska hloubka 70 cm

Kuchyňská pracovní deska hloubka 70 cm

Kuchyňská pracovní deska v šířce cm. V dlouhé části bude výřez na dřez, v ohybu neviditelný spoj. Barva černá-imitace mramoru, minerální efekt nebo něco v. Hloubka desky je cm.


Maximální délka desky vcelku je m. Pokud si nevíte rady, jak. U každého zboží si můžete zjistit i jeho. EUROSPAN EGGER pracovní deska kuchyňská. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Pracovní deska 1m - dub roc. Dřevotřísková deska povrchově upravená odolným laminátem. ABS hrana na bocích desky o tloušťce mm. Boky desky v barvě UNI – hladká.


Kuchyňská pracovní deska hloubka 70 cm

Nejběžnější hloubka , se kterou se setkáte, je cm. Výhodou této hloubky je zvětšení pracovního prostoru. Hrany jsou olepené ABS páskou. Na trhu je totiž hodně dostupných druhů. Abyste si vybrali to nejlepší, podívejte se na typy desek.


Dřevěná deska je vhodná do každé kuchyně. Konkrétní variantu produktu s Vámi vybereme po dokončení objednávky. Naše kuchyňské pracovní desky testujeme tak, aby zvládly až let používání a na tyto roky vám také poskytujeme záruku. Kromě desek ve standardních rozměrech nabízíme i pracovní desky na míru, které se vám maximálně přizpůsobí.


Kuchyňská pracovní deska hloubka 70 cm

Tyto pracovní desky na míru jsou vyráběny z řady materiálů - z laminátových desek. Poslední zákazník: Michal, Praha. Křeslo ušák s taburetem. Kancelářská židle BASIC.


Pomocí tohoto formuláře se nás můžete zeptat na bližší informace o REA ALFA PD-38-URBAN- 70cm PD-38-URBAN-. Na Váš dotaz se budeme snažit odpovědět co nejdříve, zpravidla do druhého pracovního dne od odeslání zprávy. Vyberte si z naší nabídky kuchyňských pracovních desek, jejichž délku lze přizpůsobit vaší kuchyni. Máme vše od laminátových a dřevěných až po desky na míru. Ať už si ale vyberete jakoukoli, na všechny naše pracovní desky poskytujeme 25letou záruku.


Kuchyňská pracovní deska hloubka 70 cm

Možno doplnit různými druhy nohou, kontejnerů, zásuvkových skříněk a nástavců. Výška s nohami nebo kontejnery 8mm. Deska je na výběr v barevném provedení dub sonoma nebo incanto (viz vzorníky a ilustrační fotografie). Velký výběr naleznete online na BauMax.


Barevné provedení - petra béžová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky