úterý 14. května 2019

Savo original bezpečnostní list

REACH), ve znění na řízení (EU) č. BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. Popis produktu: tekutý dezinfekční přípravek. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO SMĚSI A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 1. Při déletrvajících teplotách vzduchu nad °C a trvalém slunečním svitu je vhodné aplikovat udržovací dávku denně. Navigace pro příspěvek. Previous post: bezpečnostní list _ Savo.


Napsat komentář Zrušit odpověď na koment ář. KB: Air Wick Liquid Electrical - White Flowers. Bezpečnostní listy HC produktů. Jsme globální společností, která se zaměřuje na prodej rychloobrátkového spotřebního zboží.


Láhev má bezpečnostní uzávěr. Stlačte na vyznačených. Principy ochrany soukromí na Košík. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty.


Ideální na podlahy, kuchyně, sanitární předměty a sanitární keramiku, ale také dětské hračky a další omyvatelné povrchy v domácnosti. Pri dlhotrvajúcich teplotách vzduchu nad 25°C a trvalom slnečnom svite je vhodné aplikovať udržiavaciu dávku denne. Slouží k čištění a dezinfekci podlah, nábytku, kuchyňského a hygienického náčiní.


Použijte roztok z 1l Sava Original a 10l vody. Silné znečištění nejprve mechanicky odstraňte. Hračky, předměty a plochy, které přichází do styku s potravinami, opláchněte po minutách pitnou vodou. Teknik Föy için tıklayınız.


Немає даних про цю сторінку. SAVO PRIM moderní koncentrovaný čisticí a dezinfekční prostředek nové generace s parfemací čistí a současně likviduje viry (včetně HIV a HBV), bakterie (včetně TBC), kvasinky, plísně a řasy. Jednička mezi chlornanovými čističi. SAVO Original má bezpečnostní uzávěr. Savo proti plesniam SK-v28.


Cena je uvedena za ks, karton obsahuje běžně ks. Dodatečné údaje: EUH 2Pozor. Nepoužívejte společně s jinými výrobky. Může uvolňovat nebezpečné plyny (chlor).


H3- Způsobuje těžké poleptání kůže a poškození očí. Přečtěte si bezpečnostní listy k přípravkům SAVO. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití. Podrobnosti o dodávateľovi karty bezpečnostných. Spolehlivě likviduje baktéria, viry, riasy a nižšie huby.


Zoom a videa nejsou Vaším prohlížečem podporovány. Vyniká mimoriadne vysokú čistotou, dlhu. Vážení zákazníci, z důvodu současné krize vás žádáme abyste své případné objednávky na dobírku platili pouze platební nebo kreditní kartou, v jiném případě vám nebude zásilka předána.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky