pondělí 27. května 2019

Lívanečník na indukci orion

Odlévaný lívanečník s rovným dnem na všechny typy sporáků včetně indukce. Nepřilnavý povrch v designu přírodního kamene. Doprava zdarma od 9Kč. Teflonový lívanečník vyrobený v Itálii.


Na všechny typy sporáků včetně indukce. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt lívanečník na indukci orion. Plastová rukojeť umožňuje zavěšení. Takzvaný lívanečník je speciální druh pánve určený k přípravě lívanců (v praxi se však hojně využívá i ke smažení volských ok, bramboráků a podobně).


Typické je pro něj profilované rozdělení smažící plochy na několik částí (typicky čtyři) umožňující současné separované smažení několika kusů lívanců současně. V rámci našeho srovnání jsme. Vhodný je také litinový lívanečník. Odlévaný masivní lívanečník má rovné dno a je vhodný na všechny typy sporáků včetně indukce.


Připravíte najednou čtyři lívance o průměru cm. Dál už hledat nemusíte! Odlévaná masivní pánev na voslká oka má velmi kvalitní nepřilnavý povrch PFLUON GRANIT. Ideální na přípravu volských ok, nebo lívanců.


Vhodná na všechny typy sporáků, včetně indukce. Rendlík na indukci s nepřilnavým povrchem. Praktické výlevky a dlouhá plastová rukojeť. Skladem- 3Kč s DPH 3Kč s. Je určena pro přípravu sázených vajec, bramboráčků, lívanečků atd.


Materiál: hliník s vynikajícím. Porovnat podle parametrů Odebrat ze schránky. Volská oka nebo lívanečky připravíte klasicky i na minimálním množství tuku.


Orion pánev na volská oka sekce. Rukojeť díky materiálu i tvaru skvěle padne do ruky, je opatřena očkem pro možnost zavěšení. Pánev na volská oka je praktickým pomocníkem do každé domácnosti.


Díky antiadhéznímu povrchu skvěle vytvaruje nejen volská oka, ale i lívance nebo bramborové placky, a umožní Vám rychlé a dietní smažení. Vhodné na indukci i do myčky nádobí. Konvice na mléko smalt modrý puntík l. ORION , lívanečník d25cm na 4ks,indukce,nepřil. Výrobce Velkoobchod ORION spol. Urychlí přípravu Lívanečník značky TORO je vhodný na všechny typy sporáků včetně indukce a můžete si na něm udělat až lívanců, bramboráčků či zeleninových placiček najednou.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky