pondělí 2. března 2020

Sencor smr 130 nabíječka

Cenovo atraktívny set dvoch osobných mobilných rádiostaníc, ktoré vo voľnom priestore dokážu komunikovať na vzdialenosť až km. Vďaka tomu ich môžeme vrelo odporučiť pre využitie napríklad na túrach či kempovaní a podobne, kde sa môžete stretnúť so slabým mobilným signálom. Adaptér je malý a praktický i pro využití na cestách a je vhodný pro nabíjení pouze dobíjitelných baterií. Sencor SMR 1TWIN predstavuje súpravu vysielačiek, s ktorými si užijete veľa zábavy.


Vysílačky s dosahem až km v otevřeném terénu disponují kanály s automatickým skenováním a monitorováním jednotlivých kanálů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. SCH 8BEZDRÁTOVÁ NABÍJEČKA 5W SENCOR.


Naše cena: 6Kč SMR 1TWIN RADIOSTANICE km SENCOR. O stave slabej batérie vás bude informovať špeciálny indikátor. Parametre a špecifikácie: Sada dvoch osobných.


Dál už hledat nemusíte! Sieťový adaptér pre nabíjanie dobíjacích batérií vysielačiek Sencor SMR 2alebo SMR 1Len pre nabíjanie dobíjateľných batérií Nepoužívajte v spojení so štandardnými batériami, hrozí nebezpečenstvo vytečenia. Vysielačky s dosahom až km v otvorenom teréne disponujú kanálmi s automatickým skenovaním a monitorovaním jednotlivých kanálov.


Find the Parts you Need. Compare a Huge Selection of Parts. A km-es nyílt terepi adók csatornával rendelkeznek, amelyek automatikus kereséssel bírnak.


A megbízható kommunikáció még hosszabb távolságokon is biztosítja a zajtalan kommunikációt. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. SMR 1je opremljen dodatnom utičnicom za mikrofon, slušalice i punjač, koja se nalazi nasuprot tipke PTT. Funkcija Monitor služi za pretraživanje slabijih signala na trenutnom tropolnim priključkom koji se ne isporučuju s vašim SMR 130.


Prodávám svou vysílačku sencor smr 130. Je stará cca rok ale aktivněji využívána byla zhruba měsíce ( to je i důvod prodeje) Základní informace: Dosah cca km ) ve volném prostoru, v lese je to okolo 2km) kanálu PMR Posvícení display Napájení na AAA baterie Veškeré informace zde! Autodoplňky Autopříslušenství a elektro Camping, outdoor Nářadí, dílna, zahrada. Síťový adaptér pro nabíjení dobíjecích baterií vysílaček Sencor SMR 2nebo SMR 1Pouze pro nabíjení dobíjitelných baterií Nepoužívejte ve spojení se standardními bateriemi, hrozí nebezpečí.


Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en! Pokud máte zájem o více kusů, kontaktujte nás přes formulář, pokud bude požadované množství na skladě, tak je navýšíme. Olcsó SMR1Kézi adó-vevők árak, akciók.


Gyártó: Sencor Modell: SMR 1Leírás: Az SMR 1Twin rádiós adóvevő szett igazán praktikus kiegészítő lehet túrázás, természetjárás során. Jsou lehká, kompaktní a mají citlivý mikrofon. Kabel pro připojení je zakončen mm konektorem. Sada dvoch osobných rádiostaníc, dosah až km, kanálov, automatické skenovanie, monitorovanie kanálu, tón ukončenia vysielania, automatické potlačenie šumu, podsvietený displej, zámok kláves, indikátor stavu batérie, držiak na opasok, konektor na pripojenie nabíjačky (nie je v baleni), alebo hand.


Sencor smr 130 nabíječka

Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Dosah až km v otevřeném terénu Dva kusy vysílaček v balení kanálů Nastavení hlasitosti Automatické skenování kanálů Volací tón Monitorování kanálu Automatické potlačení šumu Automatický spořič bat. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Radiostanice Sencor SMR 6Twin sada dvou vysílaček kanálů s CTCSS kódy DCS kódů pro soukromou komunikaci přepínání mezi osmi kanály dosah až km v otevřeném terénu funkce monitorování kanálu funkce sledování dvojice kanálů funkce VOX podsvětlený displej automatické potlačení okolního šumu praktický držák pro uchycení na opasek. Szállítási idő: Raktárról (azonnal) Ft. Nabíječka pro vysílačky je v prodeji - odkaz v textu. Lze tedy nabíjet obě stanice současně.


Provoz vysílaček na nabíjecí baterie ověřen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky