pondělí 9. března 2020

Vyhrivane rukavice

V nabídce jsou i vyhřívané moto rukavice , které jsou svým materiálem, chrániči a protiskluzovou úpravou speciálně přizpůsobeny potřebám motorkářů. Nic Vám však nebrání rukavice s vyhříváním používat pro běžné nošení ve městě či na výletech. V teple chce být každý, i když venku zrovna mrzne. Vyhrievané rukavice - Povedzte zime: STOP!


Jednoduché použitie, kvalitné prevedenie a dlhotrvajúca výdrž.

Na výber v rôznych prevedeniach a veľkostiach. Vyhřívané rukavice vnitřní vložka. Na výběr v různých provedeních a velikostech. Zimní rukavice ) Hodnocení produktu: (). Ať je léto nebo zima, v rukavicích bude príma!


Od nynějška se s vyhřívanými rukavicemi DK-G již nikdy nemusíte bát prochladlých, zkřehlých prstů, které tolik dokáží zkazit. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vyhledávání v kategorii.


Jen skladem (72) Módní doplňky: Bezprstové rukavice (70) Zimní palcové rukavice (543) Lyžařské rukavice (116) Cena. Dejte sbohem zkřehlým prstům v zimních měsících! Rukavice s vyhříváním, které si v zimě zamilujete. Funkční rukavice s větru a voděodolnou membránou, které mají závitové švy a zároveň jsou polstrované pro maximální uchování tepla.


V silném mrazu Vám mohou pomoci ochránit kůži před omrzlinami. Ocení je kdokoliv, kdo si chce užít zimní sporty a sníh anebo je nucen z pracovních a jiných důvodů pobývat v chladném prostředí. Jsou také vhodným doplňkem. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Máte talent pro výběr kvalitního zboží? Potom si pořiďte vyhřívané rukavice Alpenheat. Tyto rukavice s elektrickým vyhříváním nejen dobře vypadají, ale navíc jsou i velice příjemné na nošení.

Akumulátor je ukryt v manžetě hřbetu zápěstí. Materiál rukavic je voděodolný. Baterie pro vyhřívání je skrytá ve speciálním vaku umístěném přímo na vrchu výstelky. Vnější strana obsahuje tlačítko pro snadnou regulaci a kontrolu teploty. Vložky jsou vyrobené z extrémně tenkého materiálu a skvěle tak padnou pod všechny Tvoje oblíbené rukavice.


Vybírejte vyhřívané rukavice na motorku na našem e-shopu Bolder. Každý motorkář musí své ruce chránit před nárazem hmyzu, poryvy větru, deštěm a pádem. Nevybírejte moto rukavice nejen podle toho jak vypadají, ale hlavně podle funkce, tedy podle stylu jízdy a funkčnosti samotné rukavice.


Pokud nechcete v zimních. Vyhrivane rukavice na najdete a porovnáte na Srovnanicen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky