pátek 27. března 2020

Tescoma hrnce ultima

Tescoma hrnce ultima

Tlakový hrnec ULTIMA má unikátní systém rychlého nastavení pracovního tlaku IDEALCOOK. Přímo na regulátoru tlaku na víku hrnce máte graficky znázorněny jednotlivé druhy masa. Nastavením regulátoru do odpovídající polohy vytvoříte v tlakovém hrnci ideální tlak pro zvolený typ pokrmu : rybu, drůbež, vepřové nebo hovězí maso. Můžete tak velikost hrnce zvolit podle toho, jestli vaříte guláš na rodinou oslavu nebo jen pár litrů silného hovězího vývaru. Nádoby jsou do sebe stohovatelné, takže vám při skladování zaberou minimum místa.


Tescoma hrnce ultima

Sada nádobí s řadou revolučních řešení Nádobí ULTIMA je aktuálně nejdokonalejším nádobím z nerezavějící oceli na světě. Přináší totiž do kuchyní jedinečné vychytávky, mimořádnou kvalitu a originální design současně. Konyhai eszközök és segédeszközök.


Kvalitný nerezový riad pre profesionálne a domáce kuchyne, panvice všetkých veľkostí aj obľúbené a mimoriadne bezpečné tlakové hrnce zo špičkových materiálov. Všetky spĺňajú vysoké nároky pre moderné a úsporné varenie. Kvalitní kuchyňské nádobí je základ každé domácnosti.


Tescoma hrnce ultima

Prvotřídní materiály, nadčasový design, spousta užitečných funkcí a prodloužená záruka – to vše reprezentuje nádobí ryze české značky TESCOMA. A garanciális időszak (években) Anyag Átmérő (cm). Různé druhy masa uvaříte v tlakovém hrnci ULTIMA vždy rychle a bez rizika rozvaření. Díky velkému otočnému uzávěru tlakového hrnce ULTIMA otevřete i uzavřete tlakový hrnec jen jednou rukou, zcela bez použití síly.


Luxusný tlakový hrniec s ľahkým nastavením ideálneho tlaku IDEALCOOK pre rýchlu a šetrnú prípravu všetkých obvyklých pokrmov. Vďaka veľkému otočnému uzáveru veka možno hrniec pohodlne uzavrieť aj otvoriť len jednou rukou. Správně – vaření pod tlakem musí být bezpečné, a proto jsme tlakové hrnce ULTIMA pojistili hned 4x a garantujeme vám, že na naše bezpečnostní pojistky se můžete spolehnout. Pořiďte si proto papiňák, který neohrozí výsledek vašeho vaření, vaši kuchyni ani vaše zdraví. Pokud ještě nevlastníte tlakový hrnec, je na čase zvážit jeho pořízení.


Tescoma hrnce ultima

Vaření v tlakovém hrnci je zdravější, rychlejší, a proto úspornější. Tradiční český výrobce TESCOMA vám nabízí skvělou variantu z prvotřídní nerezavějící oceli. Tescoma tlakový hrnec Ultima DUO 4. Sama značka neprerazila len v Česku a na Slovensku, ale svoju kvalitu prezentuje aj po celom svete.


Tradícia svetovej značky Dôkaz kvality a. Rukoväť kastrólika je prispôsobená na praktické odkladanie znečisteného kuchynského náradia, a preto nemusíte riešiť, kam ho položíte, aby vám neprekážalo. Skvelou vychytávkou je aj užitočná meracia stupnica na. Luxusní tlakový hrnec se snadným nastavením ideálního tlaku IDEALCOOK pro rychlou a šetrnou přípravu všech obvyklých pokrmů. Snadné otevírání hrnce jen jedno.


Rukojeť rendlíku je uzpůsobena pro praktické odkládání znečištěného kuchyňského náčiní, a proto nemusíte řešit, kam jej položíte, aby vám nepřekáželo. Skvělou vychytávkou je i užitečná odměřovací stupnice. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Luxusní kuchyňské nádobí s revolučním systémem regulace páry a cezení. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Luxusný kuchynský riad s revolučným systémom regulácie pary a cedenia. IADNY OTVOR NA PARU pre rýchle dosiahnutie varu a ohrievania pokrmov s úsporou energie, 2. Chcete vedieť, či je cena 1€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Hrnec je opatřen pojistkami a masivními ergonomickými úchyty. Třívrstvé sendvičové dno je vhodné pro všechny typy varných desek.


Hrnec má uvnitř nádoby prvotřídní antiadhezní povlak, díky kterému se pokrmy během vaření ke dnu hrnce nepřichytávají ani nepřipalují. Ak ešte nevlastníte tlakový hrniec, je na čase zvážiť jeho zaobstaranie. Varenie v tlakovom hrnci je zdravšie, rýchlejšie, a preto aj úspornejšie.


Tradičný český výrobca TESCOMA vám ponúka skvelý variant z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky