pátek 27. března 2020

Zpětná klapka digestoř 100

RSKW 1těsná zpětná klapka k digestoři. Ideální pro použití k digestoři. Klapka je vhodná pro instalaci do vzduchotechnického potrubí - spiro, kruhové plastové bílé potrubí, flexi potrubí.


Kvalitní zpětná klapka do digestoře se uplatní zejména u digestoří, které mají odsávání do vnějšího prostoru. Pozink zpětná klapka těsná s pérkem Ø 1mm do potrubí. Vkládá se do potrubí, použitelná v jakékoliv poloze, kompatibilní se spiro potrubím, tak s plastovém systému Ventilaplast.

Zpětná klapka s rámečkem pro digestoře FABER s průměrem výstupního hrdla 1mm. Nejenže zabraňuje pronikání studeného vzduchu zvenčí, ale zároveň brání úniku teplého vzduchu z místnosti a následné tvorbě kondenzátu v potrubí. Běžně se stává, že nájemníci bytů instalují do kuchyní výkonné digestoře s odvodem par do společné šachty, kam ústí odvětrávací potrubí jejich sousedů.


Vzduchotěsná zpětná klapka KZK 1se silikonovou membránou, ideální pro montáž do kruhového potrubí. Plastový kroužek s kruhovým dvojitím těsněním a přiléhavou membránou, která se otevře i za. Kruhová vzduchotěsná zpětná klapka KZK, určená pro montáž do kruhového potrubí. Při horizontálním proudění vzduchu, se polohování membrány provádí ve svislém směru, aby se membrána mohla sama. KPK 1pachutěsná zpětná klapka.


Klapka je konstruována pro přímé zasunutí do vzduchotechnického potrubí o vnitřním průměru 1mm.

Při zapnutí ventilátoru či digestoře se klapka otevře. Po ukončení odsávání se klapka uzavře a zamezí zpětnému proudění vzduchu. Plastová kruhová vzduchotěsná zpětná klapka KZK se používá k zamezení zpětného proudění vzduchu potrubím a je konstruována pro přímé zasunutí do větracího potrubí o vnitřním průměru 1mm. Je to drahá zpětná klapka , která má vestavěný magnet a šroubek proti magnetu.


Pokud je šroubek blízko magnetu je potřebná větší síla na otevření zpětné klapky. Takže je možné, že když zapneš digestoř na první stupeň, tak se klapka neotevře. Musíš nastavit šroubek proti magnetu na takovou vzdálenost, aby klapku.


Velmi těsná zpětná klapka určená do potrubí. Zamezuje vniknutí nežádoucího studeného kouře do 2°C a zápachu. Montáž je vhodná do horizontální i vertikální polohy.


Rám klapky je z umělé hmoty a list ze silikonu, který se dotěsňuje magnetem. Montáž se provádí do potrubí kolmo max 0°- 5° s otvíráním po. Co je zpětná klapka “ Daniela 14.


Dobrý den, nyní řešíme rekonstrukci kuchyně v panelovém bytě a vybrali jsme si plně vestavěnou digestoř , výrobce uvádí, že průměr pro odtah je 1mm a roura pro odvod vzduchu by měla být 1mm, ovšem součástí balení není zpětná klapka , odvod z digestoře bude roura navedená do trubky ve. Pozor na směr proudění vzduchu. Osa zpětné klapky musí být vždy horizontálně.


Pootočení osy zabrání správné funkci. Zpětnou klapku umístěte do potrubí kolmo, max. Pro zajištění servisu doporučujeme.

Její instalace zabrání zpětnému tahu vašeho ventilátoru. Vybírejte z naší kompletní nabídky příslušenství pro ventilátory, které zahrnuje klapky pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky