středa 18. března 2020

Trouba bosch návod

Trouba bosch návod

Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Návod je nedílnou součástí výrobku.


Díky svému decentnímu provedení v nerezu tak dokonale zapadne do designu v každé moderní kuchyni a nepůsobí rušivě. Zařízení může nabídnout až osm různých typů ohřevu, a to konkrétně následující. Jsou zde uvedeny i kontakty na záruční opravny a servis trouby.


Při běžném pečení spotřebuje cca kWh na cyklus, při horkovzdušném kWh na. Dpečení šetří čas, spotřebovanou energii, budíš peníze, Woodturning - Rough edge to a vase ! Multifunkční trouba v en. Jednoduše stiskněte tlačítko Start a vaše trouba se v závislosti na znečištění zahřeje na maximální teplotu 4°C a spálí veškerý tuk nebo zbytky potravin. Všechno co musíte udělat, je odstranit trochu popela. D-horký vzduch plus, samostatný dolní ohřev, cirkulační gril, vario-v.


Přesvědčte se sami o tom, ˜e se na naše výrobky mů˜ete spolehnout. Pro jednodušší pou˜ití výrobku vám přikládáme obsáhlý návod , který vám pomů˜e, aby jste se co nejrychleji seznámili s vaším novým. BOSCH HBA534ESčeský návod a manuál, uživatelská příručka pečící trouby BOSCH HBA534ESke stažení. Ve výbavě má také výsuvy plechů pro sn.


Vestavná trouba v energetické třídě A. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. D Horký vzduch: perfektní distribuce tepla pro optimální výsledky na jakékoliv úrovni.


Trouba bosch návod

Vhodné pro kuchyně IKEA METOD ano Energetická třída A Barva nerez, stříbrná Celý popis a technické parametry. Bosch HBG43T4– český návod. Technické parametry Provedení Typ: vestavba Ovládání: Nápověda dotykové Energetické vlastnosti Energetická.


Pečicí trouba s 13-ti druhy ohřevu:. Sháníte vestavnou troubu do vaší kuchyně, takovou, která bude výkonná a zároveň skvěle doplní interiér místnosti? Přesně takovou pro vás máme.


Trouba se vyrábí v nerezovém provedení, vypadá velice moderně a zajímavě. Díky tomu dosáhnete vynikajících výsledků pečení až ve třech úrovních současně. Snadno tak můžete připravovat společně slané i sladké pokrmy, aniž by se promísily jejich chutě. Obsluha spotřebiče je velice snadná pomocí LED displeje a zápustných knoflíků. Nabízí velký vnitřní objem l, takže pohodlně připravíte pokrm pro celou rodinu.


Pro maximální zjednodušení práce nabízí vestavná trouba sadu deseti přednastavených automatických programů, které se umí postarat o drůbež, dušenou zeleninu, maso i ryby. Vy pak pouze vložíte jídlo do trouby a zvolíte program a hmotnost pokrmu. Disponuje množstvím chytrých funkcí, a vy se tak nemusíte obávat, že něco nezvládnete. Při práci a úpravě jídel trouba pracuje se 4D teplým vzduchem.


Trouba bosch návod

Takto je zajištěna perfektní distribuce tepla pro optimální výsledky. Pro až osoby v domácnosti postačí trouba o velikosti až litrů. AutoPilot je další funkce, která vás potěší. Pro až osoby volte troubu o velikosti až litrů.


Udává energetickou náročnost spotřebiče. Vybírejte trouby z energetické třídy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky