úterý 17. března 2020

Sencor spv 7010m4

Už vám neunikne žiadny zásadný športový prenos či iná dôležitá udalosť vysielaná v TV. Prenosné televízie Sencor sú vybavené tunerom HD DVB-T ale tiež USB vstupom. Samozrejmosťou sú dva vstavané stereo reproduktory.


Televizor je vybaven USB a HDMI konektorem. Funkce EPG, Timeshift a možnost nahrávání na USB zařízení. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Jsou situace, například na cestách, na dovolené, o prázdninách na chalupě, kdy se hodí mít k dispozici malý, ale plnohodnotný televizor o menší úhlopříčce. Specialistou v této oblasti je firma Sencor. Beépített TV tuner HD DVB-T (MPEG-4) USB (multimédia fájlok lejátszása, PVR, TIMESHIFT) Beépített hangszóró, kimenet fejhallgatóra (Jack 5mm)Hordozható LCD televízió 10. Zařízení váží pouze kg, navzdory tomu vám ale přinese stejný divácký zážitek, jako byste seděli doma v obýváku!


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. On-line schválení splátek do hodin bez nutnosti osobní návštěvy.


Přenosný LCD televizor 10. Vestavěný TV tuner HD DVB-T. Odkazy na odborné recenzie. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kompletné informácie k výberu.


Produkt není určen k prodeji. Ma svoji antenu kde chytne urcizy pocet programu a j. Přehrává formáty DivX,XviMPEGsluchátkový vstup,AV out,co. Díky USB konektoru budete moci přehrávat také multimédia z flashdisku.


Nešiojami LCD TV Ekrano dydis: 10. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Portatīvie LCD TV Ekrāna izmērs: 10. Kvalitný televízor s LED podsvietením a malou spotrebou s možnosťou prehrávania z USB a DivX a Xvid. Idealny pre male izby a karavany a kamiony kedže je ho možne napajat V alebo 230V.


Výdrž baterie cca hod. Sencor Pakistan produces quality products with unique feature proposition. This has been the core tactics of the company and is renowned for its huge array of products, innovation, design and courtesy. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Aktuális Hordozható televízió ajánlatok az ÁrGép-en.


Hasonlítsa össze az árakat!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky