středa 25. března 2020

Svedske kovane sekery

Gränsfors sekery se vyrábějí pro různé účely, včetně štípání, zpracování dřeva, tesařské i dřevorubecké práce. Tyto sekery mají rovné, dlouhé a tenké ostří, čímž vzniká rovnoměrná sečná plocha. Kvalitní materiál - Naše sekery kováme ze švédské oceli, která vykazuje stabilní vysokou kvalitu. Kalíme metodou částečného kalení, což znamená, že zakalená je jen část hlavy od ostří několik centimetrů dál. A znamená to rovněž, že tuto část sekery můžete brousit, aniž byste snižovali vlastnosti oceli.


Jedná se o precizní práci, která sestává z hlavy z lité oceli, na níž jsou iniciály kováře, který danou hlavu vyráběl. To zvyšuje hustotu oceli a tím i její trvanlivost. Hlava sekery má jasně patrnou zakalenou část, kterou lze bez obav ostřit. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript.


Mimoriadne kvalitné sekery. Ručne kované nástroje zo Švédska - sekery HUTAFORS. Obojstranná sekera sa používa aj na športové účely - preteky v hode sekerou (návod aj na našich stránkach). Spoľahnite sa na tradičnú kvalitu, a kupujte za vynikajúce ceny.


Ak potrebujete poradiť neváhajte zavolať. Sekery HULTAFORS - švédská kvalita! Mnohými údermi kladiva je oceľ ručne vykovaná do žiadaného tvaru, čo zlepšuje hustotu ocele, odolnosť a životnosť sekery.


Používaná metóda ručného kovania zabezpečuje vytvorenie rýdzeho, tvrdeného ostria, ktoré môže byť ostrené bez. Vážení zákazníci, vzhledem k opatřením ohledně nákazy COVID-vyžadují dopravci GLS a Zásilkovna při odběru zboží na dobírku POUZE BEZKONTAKTNÍ PLATBU, tedy platbu kartou. Lesnické sekery , sekery do zahrady, lesnické štípací sekery , kované kálačka, malé ručně kempingové sekery , kované odkorňovače, mačety, motyky, krumpáče ,. Znamená to, že kovář tváří ocel tak dlouho, dokud nezíská konečný tvar sekery. Sekera malá univerzální hmotnost 900g H 0SV.


Proto všem, kdo svou nově zakoupenou sekeru Fiskars zaregistrují, nabízíme spoustu dalších výhod. Pouzdra na závodní sekery Doba dodání: dostupný do dnů Ručně vyrobené kožené pouzdro na závodní sekeru z hovězí usně (kůže),je hladká část usně říznutá z půlštiky (Druhá nejkvalitnější část usně první je krupon ) , ručně šití vyrobený v přírodní barvě kůže. Kromě toho se můžete těšit na užitečné tipy a rady, jak využít všechny přednosti sekery , a také na zajímavé informace o nových výrobcích.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Svedske kovane sekery

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V nabídce máme řady seker: Patriot a Levita. Hne jak si vezmete sekeru Hultafors do ruky, dýchne na Vás severský vítr a punc ruční práce. Každá Hultaforska je opatřena tvarovaným topůrkem, které je vyrobeno z ořechovce bílého , který roste v Severní Americe. Rukoväť je vyrobená zo špeciálneho kompozitného materiálu vystuženého sklenými vláknami - FIBERGLASS.


Oblíbené nože a sekery Mora a Hultafors švédské výroby. Těžší štípací sekery mají i kg a více a také topůrko je delší. Existují i dvouruční sekery o hmotnosti až kg s topůrkem i cm.


Slouží k sekání velkých špalků. Ostří štípacích seker bývá většinou °. Aktuální cenu štípací sekery Fiskars Xnaleznete zde. Kompaktní sekery se na cestách vždy hodí. Zvlášť, pokud mají v sobě ukrytý malý nůž nebo pilku, obojí totiž může přijít vhod.


V našem sortimentu najdete survival sekery s fulltang konstrukcí, ale také i malé sekery vhodné na kempování nebo lov. Bojové sekery řadíme mezi sečné chladné zbraně. Každá sekera se skládá z topůrka a hlavy sekery. Postupem času ze sekery vznikla také halapartna, a to prodloužením topůrka do délky ratiště.


Některé modely jsou zhotoveny. Nabízíme široký sortiment seker, nářadí a příslušenství pro práci v lese.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky