čtvrtek 26. března 2020

Věšák na ručníky stojací

Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého. Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné. Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky. Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny.


Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI.

Koupelnový stojanový věšák na ručníky JAPAN - ramenný, chromovaná ocel,WENKO. Kovový stojan na ručníky Fredie. Praktický věšák na ručníky v elegantním stylu do koupelny.


Věšák má tři polohy v různých úrovních. S ozdobnými ornamenty vypadá velmi stylově. Například věšák na ručníky bez nutnosti vrtání nebo háčky, které se dají zavěsit na koupelnový žebřík.


Ty se obzvlášť hodí do malých koupelen, kde by velký věšák na ručníky jedině zavázel.

Ať už takový, nebo makový, věšák na ručníky do koupelny rozhodně patří. Vybírejte ho vždy na základě velikosti. Zároveň ručníky a osušky na držákách lépe oschnou. Osvěžující sprchu nebo relaxační vanu může narušit jeden důležitý detail – nemůžete najít ručník.


Pořiďte si věšák na ručníky nebo věšák s háčky, abyste měli osušku vždy po ruce (a ne na zemi) a abyste si čas jen pro sebe mohli vždycky plně užít až do konce. Každá předsíň potřebuje pořádný věšák. Kam jinam byste odkládali bundy, kabáty a další věci: Tedy nejen vy, ale zejména i vaše návštěvy.


Praktické věšáky jsou důležitou součástí nejen předsíní ve vašich domovech, ale i ve vašich kancelářích, na úřadech a podobně. Tak jako patří boty do botníku, mají kabáty své místo na věšáku. Nenechte své společníky do chladných dnů povalovat se všude možně třeba přehozené přes židli, pořiďte si domů praktické předsíňové věšáky. Využijte tuto nabídku a vybírejte ze stovek modelů více než značek. Měkké a heboučké ručníky nesmí chybět v žádné koupelně.


Aby byly ručníky stále po ruce a po použití rychle uschly, jsou držáky a stojany na ručníky neodmyslitelné. Existuje spousta možností upevnění – na umyvadlovou skříňku, na zeď nebo jen volně postavit vedle sprchy. Pokud se rozhodnete pro variantu držáků.


Díky otočným tyčím můžete na držák umístit ručník svůj i svého partnera či partnerky a ještě zbyde místo na Vaši osušku.

Tento praktický držák na ručníky nesmí ve Vaší koupelně chybět! Má sklápěcích háčků, díky nimž vypadá trochu jako kaktus a trochu víc na borovici s vět. Kvalitní dřevěný věšák je vyroben z bukového masivu s čistým a nadčasovým designem. Po příchodu domů často se sundáním kabátu zapomínáme a odkládáme starosti uplynulého dne.


Doplňte svou předsíň originálním věšákem či stojanem na oblečení a vytvořte prostor, který bude svou útulností vítat nejen vás ale i vaše návštěvy. Vážení zákazníci, aktuálně expedujeme vaše objednávky normálně. Skládací věšák na ručníky Wenko Lava. Snad každý z nás řeší otázku, kam s ručníky tak, aby jejich umístění bylo hezké a zároveň praktické. Značka Wenko našla odpověď.


Přehoďte je přes praktický držák, který je navíc samostojný, a proto nemusíte vrtat a ničit si tak obložení koupelny. Provedení bílý plast a kovové části s chromovou úpravou. Plastová kolečka a přihrádky na odložení boty, či menších krabic.


Své oblečení a doplňky jednoduše zkrotíte pomocí našich věšáků a šatních stojanů. Díky nim si oblečení snadno utřídíte a uvolníte si doma spoustu místa. Věšáky a šatní stojany nabízíme v různých stylech, abyste si našli ten, který bude vyhovovat vašemu vkusu. Nástěnné háčky a věšáky do interiéru. Cenový srovnávač věšáků z mnoha e-shopů.


Většinu času se sice tváří nenápadně, ovšem když na to přijde, jsou věšáky hrdinové každé předsíně či šatny. Stojací i nástěnné věšáky do předsíně. Nezaberou totiž moc místa a přitom na ně můžete naložit poměrně dost oblečení.


Vyberte si z klasických stojacích věšáků na bundy a kabáty, nebo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky