čtvrtek 19. března 2020

Švédské hrábě fiskars

Jen tak bude Vaše práce snadná a lehká. Objednejte si hrábě Fiskars , vše půjde mnohem jednodušeji. Již žádné ulámané a zohýbané zuby. Pod značkou Fiskars naleznete široký sortiment špičkového nářadí jak na zahradu, tak i do domácnosti pro různé druhy práce.


Díky prvotřídní kvalitě a využívání nejmodernějších materiálů si udržuje. Spolehněte se na náš e-shop Fiskars -shop. V kategorie Akční sety Fiskars naleznete zahradní nářadí Fiskars a domácí potřeby Fiskars v super akčních sadách. Všechno nářadí a domácí potřeby Fiskars , jako například sekery Fiskars , zahradní nůžky Fiskars a mnohé další vyniká špičkovou kvalitou.


Free Shipping Available. Nářadí-Infrasauny-Vířivky. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Synonymem pro hrábě na listí je výraz švédské. Nevím, kdo tento výraz u nás prvně zavedl, ale je fakt, že co jsem v oboru, tak se běžně používá, říká Jan Růzha z firmy Fiskars.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Masivní pružné prsty se speciální geometrií zabraňují větvičkám a listí zachytávat se na čepeli. Hrable a motyky Fiskars sú z tých najkvalitnejších materiálov. Naše násady, hrable a motyky sú z kalenej ocele, sú veľmi odolné a majú dlhú životnosť, naviac všetky sú za výhodnú cenu. Jediná násada a velký výběr pracovních nástavců pro mnoho úkolů na zahradě. Set je složen ze tří kusů nářadí.


Násada je univerzální, a má otvor na zavěšení na stěnu. Víceúčelové hrábě Solid vhodné pro přípravu půdy před setbou, k urovnávání záhon. Mají hrotů z kalené uhlíkaté oceli se šířkou… 3Kč – 5Kč v obchodech Porovnat ceny. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Hrábě švédské , kovové. Fiskars mají dlouhých pružných a hustých zubů k účinnému hrabání trávníků. Jsou jedním ze čtyř nástavců, které lze nasadit na násadu z tvrzeného hliníku (násada není součástí balení). Upozornění Není možné zasílat na dobírku, platba pouze předem. Jsou vyrobené z velmi pevného plastu.


Výdejna je uzavřena, zásilky expedujeme na adresu nebo je možné využít náš rozvoz po Praze. Poradte jaké nářadí … Já používám převážnou část zahradního nářadí od firmy Fiskars a jsem s ním nadmíru spokojen, nejvíce mě těší hrábě od této firmy na hrabání listí a vyhrabávání stařiny, jsou opravdu nezničitelné. V nabídce najdete mimo jiné oblíbené začkové hrábě Fiskars v různých délkách, nebo v systému QuikFit.


Děkujeme za návštěvu našich nových stránek. Stránky jsou ve výstavbě. Omlouváme se za některé nedokonalosti a stále pracujeme na jejich vylepšení.


PBT materiálu s dlouhými pružnými hustými prsty. Speciálně navrženými tak, aby se mezi nimi nazachytávala tráva a listí. Odolná a pružná hlava z PBT.


Jedny hrábě jsou vyrobeny z kvalitního trvanlivého lehkého plastu. Jsou univerzální s zuby určenými k hrabání země, trávy nebo větviček. K č- 6Kč- 6Kč 6Kč skladem 50Kč bez DPH- 6Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky