středa 18. března 2020

Sencor src 340

Sencor src 340

Projection clock radio, Digital Display of Clock and Frequency, Red Projection of Clock, PLL FM Radio with Presets. Digitální zobrazení času a naladěné frekvence, Červená projekce času, PLL FM rádio s předvolbami. Az óra többfunkciós, PLL FM rádió kedvenc csatorna mentési funkcióval, szundi lehetőséggel és állítható fényerővel is rendelkezik. Hálózatról és akkumulátorról egyaránt működik.


Obraz lze rotovat a zaostřovat přesně podle vašich představ. Může nastavit různé budíky s funkcí víkendu. Buzení lze nastavit rádiem nebo zvukovým signálem. Budík lze také opakovat, takže už nikdy nezaspíte. Vstávejte stylově se svou oblíbenou stanicí.


Free delivery and returns on eligible orders. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Sencor Rádiós ébresztőóra boltok, képek.


Duální alarm s funkcí víkendu, buzení rádiem nebo zvukem, bílý led displej, záložní baterie pro uchování času. Duálny alarm s funkciou víkendu, budenie rádiom alebo zvukom, biely ľad displej, záložná batéria pre uchovanie času. Ten disponuje LED displejom snbsp;priemerom centimetra a funkciou premietania času. Nabídne Vám funkci hodin s duálním budíkem, projekci času na stěnu s možností rotace údaje a možnost poslechu oblíbených rádií. A aby vaše ráno bylo ještě příjemnější, můžete využít některou z předvoleb FM tuneru, který je v budíku zabudovaný a vzbudit se tak se svým oblíbeným rádiem.


Ceny produktov v e-shope sú konečné a nie je možné z nich poskytnúť už žiadnu dodatočnú zľavu. Môžu sa líšiť od cien v jednotlivých predajniach. Vyberte si, či uprednostňujete budenie signálom, alebo rádiovou stanicou, ktorú máte uloženú v jednej z desiatich predvolieb.


Sencor src 340

Výrobek je v kategorii Radiobudíky. Audio Radio pulksteņi. Kultivators Stiga SRC 7RB. SENCOR SRC 3Radiocl. Nuomones ir komentarus rašo Pigu.


Lankytojų nuomonių, komentarų, patarimų ir pan. Porovnání cen sencor-src-3, srovnání cen sencor-src-3na portálu HLEDEJCENY. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Sencor src 340

Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Návod je nedílnou součástí. A aby vaše ráno bolo ešte príjemnejšie, môžete využiť niektorú z predvolieb FM tunera, ktorý je v budíku zabudovaný, a zobudiť sa tak so.


Dál už hledat nemusíte! Užívateľ si môže nastaviť jas dipleja- úrovne,alebo vypnúť displej. Projekcia: Digitálne zobrazenie času a naladenej frekvencie. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Rádiobudík premietanie času, LED displej 4. Nově přehlednější a rychlejší.


Distribuire: Afișare oră și frec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky