úterý 31. března 2020

Talíře tvrzené sklo

Lze používat do mikrovlnné trouby a mýt v myčce na nádobí. Lehké talíře , hrnky a misky z tvrzeného opálového skla. Nabízíme nádobí originál Luminarc a Arcoroc.


Sortiment je vhodný pro nemocnice, domovy seniorů, dětské jídelny a další provozy veřejného stravování. Vítejte v kategorii skleněné talíře , kde můžete objednávat talíře z tvrzeného skla.

Veškeré produkty jsou vyrobeny pouze z kvalitního materiálu, který Vám zaručuje dlouhou výdrž. Skleněné talíře můžete vybírat v několika zajímavých barvách, které můžete sladit s Vaší kuchyní. Originální nádobí tvrzené opálové sklo bílé barvy je odolné vůči rozbití a je lehčí než porcelán.


Toto Ebto Opal glas je vhodné pro školní jídelny, školky, nemocnice, domovy seniorů, závodní jídelny a další provozy veřejného stravování. Hluboké talíře vyrobené z různých materiálů (porcelán, keramika, tvrzené sklo apod.) vám nabízí internetový obchod levné-nádobí. Otestovali jsme pro Vás tvrzené bezpečnostní sklo o síle mm, které nejčastěji nabízíme do rámových systémů.


Stále si myslíte, že toto sklo stejné, jako klasické sklo Float.

V naší nabídce naleznete porcelánové talíře v různých provedeních. Klasické kulaté, hranaté, bílé barevné nebo s moderním výrazným dekorem. Talíře jsou ozdobou každého stolu.


Vyberte si to pravé na Váš stůl. SKLO A PORCELÁN - SKLO NA VÍNO, TALÍŘE A PŘÍBORY, - Sklo vhodné do myčky nádobí je speciálně tvrzené (Tinto) a odolné proti poškrábání. Lehký a velmi odolný neporézní materiál. No - to moje nádobí, o kterém jsem původně mluvila, je sice tvrzené sklo , ale je normálně bílé, neprůhledné, jsou to talíře , dezertní talíře podšálky, misky nevim co ještě. Desty - já mám od Luminarcu i hrnečky, a ty jsou v pohodě, normálně bílý!


Takže tím nechápu ještě víc. Internetový a kamenný obchod ELPOS - domácnost. Specialista na prodej domácích potřeb, kuchyňského vybavení a porcelánu. Dlouholetá tradice, odborné poradenství, spokojenost zákazníků.


Zélie jídelní souprava d. Tato souprava je z odolného tvrzeného skla a nese značku Arcopal. Barva bílá bez potisku. Tempered glass je neúčinnější a nejlepší ochranná fólie, která se nachází na trhu.

Tvrzené sklo Samsung Galaxy S7. Je navržená pro maximální pevnost a jasné barvy displeje. Fólie je vyrobená z tvrdého flexibilního skla navrženého přímo pro ochrano LCD před poškrábáním a poškozením.


Souprava obsahuje: 6x mělký talíř 25cm, 6x dezertní talíř 19cm, 6x hluboký talíř 21cm (vždy 3x bílá, 3x černá) SHRNUTÍ VLASTNOSTÍ PRODUKTU - hladké provedení bez dekoru - tvrzené sklo odolné proti. Zadejte Váš e-mail a buďte informování o novinkách a akcích mezi prvními! Vhodné do jídelen a restaurací, možné použítí do mikrovlné trouby a myčky na nádobí.


Calotte Harena talíře a misky. V kategorii skleněné dezertní talíře Vám nabízíme talíře z čirého skla v klasických kulatých, ale také moderních hranatých designech, dále pak sklo tvrzené s různými dekory či sklo kouřové. Skleněné dezertní talíře nabízíme v sadách i samostatně, veškeré výrobky jsou vhodné do mikrovlnné trouby a do myčky.


Zboží přišlo na dobírku a bylo v pořádku, talíře jsou moc pěkné,ale při druhém mytí v myčce jsem bohužel našla jeden talíř prasklý, nevím , jestli je to moje chyba,nebo vada materiálu , nic méně jsem vás chtěla požádat,jestli je to možné, o zaslání jednoho plochého talíře , který samozřejmě uhradím. Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu. Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen.


Díky čistým tvarům a klasickém bílém provedení bude nestárnoucím doplňkem vaší kuchyně. CZ - Jsme již řadu let Váš největší a nejspolehlivější internetový dodavatel kuchyňského vybavení od skla po talíře a bytových doplňků. Akční nabídka na Summer Fun. Do Summer Fun sklenic se nedostanou žádné viry a nápoj zůstane ochráněn.


Jen do vyprodání zásob, tak neváhejte a využijte mimořádných cen. V kategorii skleněné hluboké talíře Vám nabízíme talíře z čirého skla v klasických kulatých, ale také moderních hranatých designech, dále pak sklo tvrzené s různými dekory či sklo kouřové. Skleněné hluboké talíře nabízíme v sadách i samostatně, veškeré výrobky jsou vhodné do mikrovlnné trouby a do myčky na. Jídelní oválný talíř Elba je krásný moderní talíř vyroben z opálového skla.


Opálové sklo je tvrzené sklo , nahrazuje porcelán a je těžko rozbitné, velice oblíbené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky