čtvrtek 5. března 2020

Výrobník zmrzliny profi

Nabízíme kvalitní zmrzlinové stroje k výrobě točené zmrzliny a stroje na výrobu ledové tříště za výhodné ceny. Ročně pronajmeme cca 2zmrzlinových strojů a na naše zmrzlinové stroje máme ty. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.


Výrobník zmrzliny značky Profi Cook. Výkonný zmrzlinový stroj na výrobu klasické hutné točené zmrzliny (gravitační systém bez nášlehových pump).

Elektronická kontrola chlazení a viskozity zmrzliny včetně displeje, jednookruhový mrazící systém (shodná teplota pro obě vaničky), jedna výkonná pohonná jednotka, jednoduchý systém ovládání a řízení, oddělené předchlazení van na zmrzlinovou. Zmrzlinové stroje, výrobníky zmrzliny. Jednoduché a spolehlivé přístroje pro přípravu nejen zmrzliny , ale i granity nebo sorbetu od italké firmy Nemox.


Rychlá návratnost pořízení výrobníku kopečkové zmrzliny. Mrazící zařízení je nezbytnou součástí vybavení nejen profi gastro provozů. Italské zmrzlinové stroje na kopečkovou i točenou zmrzlinu a cukrářské stroje.


Provádíme profesionální servis, pronájem a poradenství.

Dotykový ovládací panel. Víčko s plnícím otvorem. Míchací nástavec s výkonným a tichým motorem. Výborná stabilita : pogumované nožky.


Dokážete si představit léto bez zmrzliny ? Díky výrobníku zmrzliny od značky ProfiCook si můžete jednoduše z pohodlí domova připravit zmrzlinu, sorbet nebo mražený jogurt přesně podle vaší chuti. K výrobě domácí zmrzliny samozřejmě nutně nepotřebujete speciální stroj. Pokud si však výrobu zmrzliny oblíbíte, určitě po chvilce začnete sami pokukovat po nějakém tom zmrzlinovači. Možnosť odskúšať u mňa vo výrobe,všetky potrebné dokumenty aj náhradné tesnenia.


Domoclip Livoo Livoo DOP145J vám umožní vyrobit až litru zmrzliny najednou. Vyniká především jednoduchou obsluhou, stačí vložit suroviny do nádoby a stisknout tlačítko. Predám v 1 funkčnom stave profesionálny stroj na výrobu a predaj točenej zmrzliny.


Stroj bol repasovaný pred rokmi. Předmětem činnosti společnosti Profigastro, s. To je novodobý typ zařízení, s pomocí kterého si připravíte zmrzlinu doma, aniž byste museli navštěvovat stánek se zmrzlinou. S tímto produktem můžete zapomenout na obyčejné nanuky uschované v mrazáku.

Výroba zmrzliny může na první pohled vypadat jakkoliv náročně. Provozujete cukrárnu nebo vlastníte stánek, kde prodáváte zmrzlinu a potřebujete vyměnit dosluhující výrobník zmrzliny za nový? Nebo plánujete otevřít novou kavárnu, kde se určitě nový výrobník zmrzliny uplatní? Připravili jsme pro vás širokou nabídku profesionálních výrobníků zmrzliny , které patří ke světové. Dva litry výborné zmzliny stroj připraví díky kontinuálnímu chlazení až do -35°C, které zajišťuje automatický samochladící kompresor.


Menší výrobníky zmrzliny jsou vhodné do domácností a malých gastronomických provozů, které se chtějí pochlubit vlastní čerstvě připravenou zmrzlinou. Prodám velmi málo používaný, zmrzlinový stroj od špičkové firmy Carpigiani. Před prodejem servisně zkontrolovaný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky