úterý 24. března 2020

Zdravá termoska

Zdravá termoska

Přiznáváme se - nemáme rádi jednorázové produkty, jako třeba PETky. Jsou všude kolem nás a nejvíc na skládkách. Celosvětově se jich na skládky dostane ročně miliard kusů. Myslite na Vaše zdravie a vyberte si zdravú termosku.


Zdravá termoska

Myslete na Vaše zdraví a dopřejte si zdravou termosku. V nabídce máme kvalitní nerezové termosky na čaj a kávu, pro děti i dospělé, na pití i na jídlo. Nerezová termoska Esbit 1L čierna €290. Detská nerezová termofľaša Eco Vessel Frost 3ml - Butterfly €290. Zdravá láhev na pití do práce, školy, na sport, pro děti i dospělé.


Skladom (ks) €bez DPH. ZDRAVÁ FĽAŠA - UAX All you need ružová liter. Outdoor nerezová termoska Esbit 5L €390.


Zdravá termoska

Titanová termoska může být jednou tak dražší než nerezová termoska. Pro koho se hodí : Její skvělé vlastnosti docení zejména ti, kteří milují extrémní sporty. Má skvělé izolační vlastnosti, dobrou odolnost, ale na českém trhu není téměř zastoupena. Se ztrátou pouhých 11° C za tři hodiny patří v rámci kategorie k nejlepším v testu a hodí se také pro dlouhé použití. Termoska je nejlepší do hor.


Dětská termoska s dvěma uzávěry je nerezová vakuově izolovaná termo-láhev Thermos Active s dvěma uzávěry a pouzdrem pro. Prosim nemate nekdo tip. Nepotrebuji s pitkem,ale aby mela objem cca 500ml,na ven do. ZDRAVÁ TERMO LAHEV je vhodná pro děti, těhotné ženy, sportovce, ale i důchodce, prostě každého, kdo chce žít zdravě! Součástí dodávky je praktický thermo obal na zip a červená zátka.


Antibakteriální ZDRAVÁ LAHEV slouží jako termoska , udrží teplé pití (čaj či kávu) po dobu několika hodin. Je dobré si porovnať pri jednotlivých značkách deklarovaný čas udržania teploty obsahu (či už horúceho alebo studeného). V našej ponuke nájdete fľaše S`well a termoplechovky a fľaše Yoko Design, celonerezové fľaše A Slice of Green. Najbezpečnejšie, najuniverzálnejšie, nerozbitné ekologické termo fľaše.


S Pura zdrava fľasa si môžete byť istí, že sa do nápoja vnútri neuvoľňujú žiadne škodlivé látky a toxíny, ani príchute a pachy ako je tomu u plastových fliaš alebo fliaš s plastovými vrchnákmi. Môžete tak jednu fľašu používať mnoho rokov. Bez čoho by sme sa nezaobišli ani deň? Prekvapivo to nie je mobil, ale voda.


Zdravá termoska

U nás nájdete niekoľko skvelých nezávadných alternatív, ktoré okrem toho, že prírode neškodia, ponúkajú aj iné benefity. Aby byl náš test kompletní, tak jsme měřili i hodnoty opačné. Vložili jsme je do trouby, předehřáté na čtyřicet.


Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Zdravé lahve na pití vyrábí česká firma RB Mědílek z certifikovaného zdravotnického plastu. Láhve i veškeré příslušenství je možné: vyvařit a zbavit tak bakterií, mýt v myčce nádobí i ohřívat v mikrovlnné troubě.


V zime udržia nápoje teplé, v lete naopak studené. Prvotriedne dvojplášťové termosky v mnohých prevedeniach oceníte v každom ročnom období doma, v práci, na výletoch, dovolenke aj pri športových aktivitách. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky