středa 25. března 2020

Tescoma paloma indukce

Coffee maker PALOMA Colore, cup. New items in our range of products. Tescoma offers a complete range of kitchen equipment, cooking tools and table settings.


Find out all the details about the product line Paloma ! We use cookies to give you the best experience on our website. Klasický kávovar vynikající pro přípravu tradiční kávy espresso. Vyrobeno ze zdravotně nezávadného hliníku vhodného pro styk s potravinami (EN 601), rukojeť ze žáruvzdorného plastu. Váš oblíbený eshop s výrobky značky Tescoma.


Dom ů Info o dopravě EET Naše prodejny Tescoma. Registrace odběratelů slev. Má ergonomické úchyty ze žáruvzdorného plastu, které nepálí, a silikonové těsnění. Můžete jej použít na všechny typy sporáků včetně indukční varné desky. Spodní nádoba obsahuje ventil na vypouštění páry v případě ucpání sítka.


Tescoma paloma indukce

Káva z kávovaru PALOMA je výrazná, silná a překvapující svou chutí a aromatem. Pro přípravu vynikající kávy není třeba pořizovat neskladné elektrické kávovary za desetitisíce korun. Silnou a lahodnou kávu vám kdykoli uvaří kvalitní moka konvičky TESCOMA. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Traditional coffee maker excellent for traditional espresso coffee making. Made of safe aluminium (EN 601), ergonomic handle of heat-resistant plastic that does not burn, provided with a silicone seal.


Tescoma paloma indukce

Demonstration video for the Tescoma Paloma Stove-top Espresso Maker. Tescoma are a company based in the Czech Republic who specialise in the manufacture of kitchen utensils. Pokud jste milovníkem kvalitní kávy, tak v tom případě si ji jednoduše připravte v této moka konvičce Tescoma Paloma. Tento moka kávovar Paloma slouží k přípravě porcí espressa. Je vyroben ze zdravotně nezávadného hliníku vhodného pro styk s potravinami, rukojeť ze žáruvzdorného plastu.


Kávovar nebo moka konvice PALOMA od České spoločnosti TESCOMA. Klasický hlinníkový,stříbrný dizajn vhodný na přípravu kávy dle italského spůsobu podobné espressu. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové. Hrnce, pánve, kastroly – všechny ocení kvalitní praktickou poklici. V sortimentu TESCOMA jich najdete celou řadu včetně oblíbených univerzálních skleněných poklic.


Většina z nich je vhodná na všechny typy sporáků včetně indukce. Vhodné pro všechny typy sporáků – plynové, elektrické, sklokeramické, indukční Záruka let. Elektro, který tento produkt prodává za skvělou cenu 3Kč s rychlým doručením. Tescoma Moka konvičky můžete ihned zakoupit v obchodě Alza.


Cena s DPH: 3Kč Běžná cena: 4Kč: Ušetříte: : Reg. Spolehnout se můžete na kvalitní nepřilnavé povrchy, ať už hladké, kamenné nebo keramické. Ze široké nabídky vyberete pánve Tescoma malých i velkých průměrů, lehké wok pánve, masivní grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve.


Vyrobeno z prvotřídního hliníku určeného k použití při styku s potravinami (EN 601), ergonomická rukojeť ze žáruvzdorného plastu – nepálí, opatřeno silikonovým těsněním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky