středa 11. března 2020

Stojan na dvd obaly

Archivační krabice na DVD. Skládací pro úsporu místa, když se nepoužívá. Rámeček na popisovací štítek.


Pevný karton potažený polaminovaným papírem pro lepší a trvalejší ochranu. Kapacita standardních obalů nebo úzkých obalů.

Rozměry: 2x 1x 3cm. Výrobce: Řadit zboží: Skok na stránku. S ochranným prekrytím proti prachu. Taška s indexom a samolepiacimi číslami na označenie obalov. S priehľadnou samolepkou a štítkom na označenie.


Možnosť rozšírenia na obalov. Kancelářské potřeby - internetový velkoobchod s garancí dodat kancelářské potřeby zítra nebo zdarma po celé ČR. Kancelářský nábytek, kancelářský papír, kancelářská technika, občerstvení a drogerie až do vaší kanceláře!

Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Reklamácie do € vyriešime rovno na. Originálně řešený dvouřadý stojan na CD či DVD poskytuje úložný prostor ve formě zásuvek s ozdobnými kovovými úchytkami.


Vaše sbírka tak bude dokonale chráněna před prachem. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Filmová databáze online FDb. Komplexní online filmová databáze. Filmy, trailery, osobnosti, program kin, tv program, filmotéky, bazar VHS, DVD , Blu-Ray.


Přišli jste o obal na vašem CD s hudbou či filmem na DVD ? Chtěli byste mít obaly i na médiích se zálohou oblíbených alb? Pokud ano, potom právě pro vás máme jednoduché řešení. Díky šikovnému programu můžete obal či rovnou celý booklet najít na internetu a lehce ho stáhnout a rovnou vytisknout.


Nebude vás to navíc stát ani korunu.

Jakýkoliv škrábanec může data znehodnotit, a proto je dobré zakoupit si boxy a obaly na média. Pro skladování doma či ve firmě se hodí spíš obaly na několik desítek nebo stovek disků, pro přenášení průhledné plastové boxy nebo papírové obálky s okénkem. Boxy a obaly pro média vyrábí například CaseLogic, Hama či. Obaly , pouzdra a stojany na cvičné i reálné zbraně. Pouzdra na tréninkové zbraně a designové stojany.


Ať už jdete na kendo, iaido nebo na mnoho dalších bojových stylů využívajících zbraně jako je boken, jo nebo shinai, budete potřebovat kvalitní obal či pouzdro. Prodám stojan na cd- dvd , prodám, na prodej. Hudba - Obaly na bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


COVER IT, Case Logic, MediaRange a dalších. COMPASS, AUTO KELLY, Carpoint a ďalších. Stojany a obaly na pneumatiky na sklade.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky