čtvrtek 12. března 2020

Sencor swm 165 rds

Sencor SWM 1RDS will offer up to 1channels on FM frequencies from 88. Wireless FM transmitter in a sleek black finish and large 3. LCD screen, which is, of course, backlit, facilitating its use and readability. Máte staré analógové autorádio, ale chcete si vypočuť obľúbené skladby zo svojho mobilného telefónu či USB disku?


Vyberte si jeden z FM modulátorov Sencor a premeňte svoje staré rádio v multimediálny prístroj. Elegáns fekete kivitelű vezeték nélküli FM transmitter cm-es hátulról megvilágított LCD kijelzővel, ami megkönnyíti az vezérlést és az olvashatóságot.

A kijelzőn megjelenik a vivőfrekvencia értéke vagy a lejátszott dal fájlneve. Displej zobrazuje informácie o frekvencii či názov prehrávanej skladby. Užijte si mohutné zásoby hudby i na starším autorádiu.


Skýtá 2předvoleb kanálů v pásmu 8~ 10MHz. Jako zdroj hudby poslouží USB flashdisk nebo paměťová karta. Poslech usnadní dálkové ovládání.


Tento FM transmitter vám nabídne až 1FM kanálů na frekvenčním pásmu 8až 10MHz. Transmitter je dále vybaven USB portem, slotem pro SD kartu, AUX-in konektorem a mm jack konektorem. The device can be operated in the EU without restriction.

Me anë të kësaj pajisjeje do të zgjeroni mundësitë e lëshimit të muzikave tuaja të preferuara në makinë. Mund të lidhni këtë pajisje me WiFi me radion e makinës suaj, duke mundësuar kështu muzikë përmes këtij produkti. Vzhledem k současné situaci jsme přijali opatření, která najdete zde.


Ve zkratce: Prodejny fungují pouze jako výdejny on-line objednávek, platba jen kartou. Info o spracovaní osobných údajov Správca osobných údajov: Alza. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Uživatelské dotazy a diskuze: Dobrý den, chtěl bych se zept. Na počúvanie svojej obľúbenej hudby môžete tiež využiť USB port či slot pre pamäťové karty SD s maximálnou veľkosti GB. Nechýba ani vstup AUX-IN jack. Vážení zákazníci, od 15. Internetinė parduotuvė pigu.


LCD zaslon Prikaz imena datoteke in pesmi na RDS avtomobilskem spre. Další slevy auto - moto příslušenství na Kupi. Zařízení lze volně provozovat v EU. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Olcsó SWM1FM transzmitterek árak, akciók. Zboží je možné uhradit převodem předem, nebo dobírkou.

Transmitter do auta SENCOR SWM 1RDS Transmitter do auta Sencor Vám umožní poslech MPsouborů v autě i když to vaše autorádio neumožňuje. Tento web používá soubory cookie, které mu pomáhají poskytovat a zlepšovat služby. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Na Váš dotaz se budeme snažit odpovědět co nejdříve, zpravidla do druhého pracovního dne od odeslání zprávy. Podobné fráze na Sleviste.


Sencor produkti domāti cilvēkiem ar stilu, kuri vēlas dzīvot pilnvērtīgi. Jūsu vajadzībām Sencor piedāvājumā ir viss, sākot no televizoriem un planšetdatoriem līdz mobilajiem tālruņiem, skaņu ierakstu un MPatskaņotājiem. SENCOR FM modulátor do auta SENCOR SWM 1RDS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky