středa 11. března 2020

Zmrzlinové směsi mec3

Výroba a distribuce směsí na výrobu tradiční české točené zmrzliny. Klasické osvědčené příchutě jako točená čokoládová, vanilková, jahodová nebo citrónová zmrzlina. Jedná o speciality firmy MEC, přičemž v jedné krabici naleznete jak mléčnou či ovocnou pastu na ochucení zmrzlinové směsi před mražením, tak i variegato, které slouží pro protření již vymražené zmrzliny. Pokud chcete začít vyrábět točenou zmrzlinu, obraťte se na výše uvedený kontakt. Kromě nabídky prvotřídních surovin vám společnost MECnabízí i odbornou pomoc s řešením vašich problémů s točením.


Excelentní kvalita zmrzlinových surovin MECje výsledkem dlouholetého vylepšování a šlechtění italské zmrzlinové školy, která představuje to nejlepší co ve světě zmrzliny existuje. Tým firemních chuťových specialistů neustále zdokonaluje to co jsme před několika lety pokládali za vrchol kvality. Mnohdy je součástí sady i dekorační posyp. Dovážíme a distribuujeme suroviny pro výrobu zmrzliny italské značky MECa GIUSO. Nabízíme pravé holandské a německé kakao, prvotřídní čokoládu a další cukrářské suroviny.


V nabídce nechybí ani české směsi na výrobu. Jedná se o velmi kvalitní produkty k ochucování zmrzlinových základů. Neobsahují žádné konzervanty. Jsou to přírodní produkty vyrobené pouze z vysoce kvalitních surovin. Přidáním do mléčné zmrzlinové směsi před mražením získáme zmrzlinu typické chuti.


Dostupná ve spoustě různých příchutí. Pasty jsou výrobky z přírodních surovin. K tomuto účelu je používáno čerstvé ovoce, ovocné koncen. Zmrzlina, zmrzlinové zmesi a suroviny pre výrobu zmrzliny. Zmrzlinárske potreby, cukrárske a pekárske suroviny od popredného dodávateľa MEC3.


Zmrzlinové směsi z této řady se vyznačují vysokým obsahem sušeného mléka a nejširší škálou chuťových variant ze všech prodávaných řad. Fredomix Premium se vyrábí podle léty ověřené receptury a těší se velké oblibě mezi našimi zákazníky. Z nabízených druhů si vybere opravdu každý. REQUEST TO REMOVE Cukrárny a Zmrzlina - Cukrářské výrobky, zákusky, dorty. Sada zmrzlinových směsí obsahující koncentrát, variegato a dekoraci.


Do našich zmrzlinových strojů může být použity jakékoliv zmrzlinové směsi , které jsou dostupné na našem trhu. Mezi nejčastěji používané patří TOJE, Tatra, Opočno, Adrie, MECapod. V případě speciálních nebo vlastních směsí doporučujeme směs vyzkoušet předem.


Naše společnost dodává točenou zmrzlinu od renomované značky TOJE ve formě zmrzlinových směsí. Zajišťujeme zásobování zmrzlinou a dalším zbožím potřebným k prodeji točené zmrzliny a to včetně zmrzlinových strojů. Kvalitní zmrzlinové směsi jsou základem požitku z dobré zmrzliny. Naše směsi jsou unikátní jedinečným množstvím ovoce, které je ve zmrzlině zastoupeno –. Takové množství nenajdete v žádné jiné zmrzlině.


NABÍDKA ZMRZLINOVÝCH SMĚSÍ NA TOČENOU ZMRZLINU V současné chvíli vám nabízíme zmrzlinové směsi v příchutích. Máme ovocné druhy: jahoda. Vážení zákazníci, vítejte na stránkách firmy BC která již od r. SHAKE z tradičních surovin – sušeného kravského mléka, sušeného jogurtu, cukru a dalších přírodních technologických látek.


Prohlédněte si náš katalog TATRA produktů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky