úterý 10. března 2020

Výroba silikonových forem na zakázku

Výroba silikonových forem na zakázku. Pokud jste v našem eshopu nenašli formu kterou hledáte, není problém takovou vyrobit. Na základě plánku, nákresu či fotky vypracujeme model 1: který poslouží jako odlévací matrice.


Napsal admin Občas narazíte na potřebu udělat si vlastní formu – na věci, které chcete vyrobit ve více kusech a nechce se vám je opakovaně modelovat… nebo si prostě chcete udělat odlitky něčeho již hotového…. Zaujala vás výroba formy, ale nemáte čas či chuť udělat si formu sami?

Objednejte si u nás výrobu silikonové formy nebo rovnou celého odlitku na zakázku. Případně pro zájemce nabízíme i individuální kurz tvorby silikonové formy. Sada silikonových forem skládaná břidlic. Nicméně, někteří lidé popisují výrobu formy jako únavný a nezáživný proces, který je lépe nechat na odborníky. Každý, kdo formy vyrábí, Vám.


ChN-KS - kondenzační silikon na výrobu forem - ChN-KS je dvousložkový kondenzační silikon vytvrzující při pokojové teplotě pomocí kondenzační reakce. Více než let se věnujeme výrobě vstřikovacích forem na plast, zinek, tlakové lití hliníku a forem vyfukovacích pro automotive a jiná průmyslová odvětví. Dokážeme vyrobit formy na plast až do hmotnosti t.

Ozvěte se nám, pokud máte nějaký speciální požadavek nebo potřebujete formu dodat v krátkém čase. Hlavní činností firmy je ruční výroba reklamních a dekoračních svíček. To je produkce vstřikovacích a přímolisovacích forem pro zpracování termoplastů, termosetů, BMC a SMC ve společnosti Linaset.


FORMY na svíčky, mýdla, sádru, modelovací hmoty a pod. Rádi bychom Vám nabídli možnost zakázkové výroby silikonových forem. ODLÉVACÍ SILIKON NA FORMY, Můj e-shop. Odlévací hmoty( silikonové kaučuky) určené pro výrobu forem a doplňky k výrobě forem. Realizace od 3D modelu až po finální patinu.


V této zakázce jsme realizovali bustu na základě postavy Halfdan The Black ze seriálu The Vikings. Zadání bronzové busty Busta na základě fotek odlitá do bronzuPostava ze seriálu Halfdan. Návody na výrobu silikonových forem - FOTOSERIÁLY V této kategorii není žádné zboží. Originální kovové pamětní plakety jsou vyráběny ze zinku na zakázku.


Plakety nejsou raženy, ale jsou odlévány technologií přesného odstředivého lití do silikonových forem. Na plaketách může být zobrazen i velmi jemný motiv. Výrobky z tvrzených odlévacích pryskyřic.


Medaile jsou odlévány technologií přesného odstředivého lití do silikonových forem.

Vzhledově jsou naše medaile srovnatelné s drahými raženými medailemi. Vyrábíme originální kovové odznaky s reliéfem. Nejčastěji jsou využívány jako reprezentační odznaky do klopy saka. Materiál použitý na výrobu odznaků je zinek. Odznaky jsou odlévány technologií přesného odstředivého lití do silikonových forem.


CHCETE ZÍSKAT KONTAKTY NA NOVÉ ZAKÁZKY? NASTAVTE SI JEDNODUŠE NAŠÍ SLUŽBU A MY VÁM JE BUDEME POSÍLAT ROVNOU DO EMAILU! Naší specializací je zakázková výroba silikonových náramků dle zadání zákazníka. V následující zakázce jsme realizovali památeční reliéf synovce pro klientku. Na základě fotek jsme udělali 3D model, který jsme následně vytiskli na 3D tiskárně a dle plastového modelu jsme vytvořili.


Prodej, vývoj a výroba silikonových forem a raznic. Poradenství při výrobě obkladů. Formy na výrobu svíček.


Více najdete ve stejnojmenné sekci, ale na úvod lze říci, že se specializujeme na tekuté, gelovité, suspenzní a emulzní výrobky, které jsme schopni plnit do více jak typů obalů. Nabízíme plnění do rozličných forem obalového materiálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky