středa 18. března 2020

Var 2 kartuše

Vaří Radek Jaroš (PDF, MB) Svět outdooru č. Vařič VAR - stále tak nový, aby mohl stoupat na vrcholy světa. Recenze nádobí VAR antiadhez. Jste vášnivým turistou a stále vám chybí kvalitní vařič? Pokud ano, tak právě pro vás je zde plynový VAR 2. Jedná se o dokonalého pomocníka, který má vysoký výkon při zanedbatelných rozměrech. Aby bylo možné použít Závětří, je nutné používat kartuše značky VAR - tedy VAR G 2a VAR G 430.


Campingaz, tam je úplně jiný systém. Tyto kartuše lze bez problémů používat právě s tímto vařičem, který je tak jednoduchý, až je dokonalý. Velkou výhodou je snadná obsluha, bleskové zprovoznění, snadná regulace plamene a nenáročnost na údržbu. Vařič se používá s kartušemi G2a G4VAR , nebo s jinými šroubovacími kartušemi. Při použití závětří má i při ohřevu vody větší účinnost než dříve vyráběný vařič VAR nebo mnohé vařiče jiných značek.


Poznámka: Kartuše VAR CGV 4se chová podobně jako VAR CGV 22 ale vlivem větší odparné kapacity má o něco větší výkon. Informace o produktu Turistický plynový vařič VAR jsme naposledy aktualizovaly 29. Plynová kartuše pro vařič VAR s objemem gramů propan-butanu v poměru 30:70. Plynový vařič VAR váží 1gramů, vaří do minut.


Kartuše je odolná a použitá směs poskytuje dostatečný plamen i při nízkých teplotách pod bodem mrazu. Pouze teoreticky, protože prudkým odběrem plynu se kartuše ochladí a odběr plynu klesá, tím i jeho spotřeba a pochopitelně i výkon vařiče. Kartuše tady ve skutečnosti má výdrž zhruba dvě hodiny.


Veškeré údaje o spotřebě. Provoz vařiče je zajištěn použitím propan - butanových kartuší. Vařič zajišťuje spolehlivou těsnost ve spojení s kartušemi VAR. Spotřeba plynu je závislá na jeho průtoku tryskou.


Dobrý den, vyrážíme do Norska a chtěli bychom si u vás koupit vařič, kartuši až na místě v norsku protože nesmí do letadla, jako úplný laik ale nevím, jestli je víc typů těch spojů a jak poznám která kartuše mi na vařič bude sedět. Colemana mají asi všude, toho tam seženeme určitě takže jak poznat vařič, který mi na něj bude pasovat, na co v popisu. Univerzální plynový vařič na kartuše , který se hodí na především na cestování a letní tábory. Je možné k němu zakoupit redukci na 2kg bombu.


Díky tomu najde využítí nejenom na výletech mimo tábor,. Znáte to asi všichni, vyrazíte si na turistický výlet a potřebujete si ohřát jídlo nebo pití. Silný vítr vám však toto znemožní a váš výlet se tak stává noční můrou.


Pokud jste si něčím takovým prošli, tak právě pro vás je zde závětří VAR k vařiči VAR 2. Skladem modelů od oblíbených značek např. Primus, GSI Outdoors, MSR. Redukce se nejprve našroubuje na vařič, a pak teprve celý komplet na velkou bombu. Nabízí možnost dokoupit závětří, které může také sloužit jako stabilizátor kartuše. Var turistický vařič.


Se závětřím použitelný jen pro nádoby do velikosti voj. Veľkou výhodou je jednoduchá obsluha, bleskové sprevádzkovanie, ľahká regulácia plameňa a nenáročnosť na údržbu. Varič sa používa s kartušami G2a G4VAR , alebo s inými skrutkovacími. Menší praktické závětří, takzvaný stabilizátor soustavy, které zamezí zbytečným ztrátám tepla a zvýší tak výkon Vašeho vařiče.


Var 2 kartuše

Závětří zamezuje zhasnutí plamene z důvodu zhoršených. Pro velkou odparnou kapacitu je v této kartuši v běžných podmínkách vždy dostatečný tlak. Nejlepší poměr cena – výkon. Chraňte před přímým slunečním.


Vse kartuše za tiskalnike HP vsebujejo čipe. Slednje pomeni, da jih enostavno vstavite v tiskalnik in že lahko pričnete s tiskanjem. Več o garanciji si lahko preberete tukaj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky