čtvrtek 26. března 2020

Test praček s horním plněním

Nejprodávanější skupinu praček tvoří modely s plněním zepředu. Jedná se o velmi oblíbené a klasické modely, u kterých je velký výběr možností, značek, typů i technologií. U praček s horním plněním byste tolik variant nemohli očekávat. Nezávislý test praček s přední i horním plněním. Projděte detailní recenze praček.


Návod jak vybrat nejlepší pračku. Kategorie praček s horním plněním samozřejmě není jedinou hodně hledanou podskupinou těchto domácích pomocníků. Pračky s horním plněním – vkládací otvor a dvířka jsou umístěna shora. Je to pohodlnější, protože se nemusíte tolik ohýbat, a prostorově úspornější, ale otvor bývá většinou menší než u praček s předním plněním , navíc prostor nad pračkou už nijak nevyužijete. Nejlepší a nejprodávanější pračky s předním a horním plněním.


Recenze, test a rady jak vybrat pračku se sušičkou. Vybrali jsme nejlepší pračky s předním i horním plněním na trhu. Rozlišení praček s horním plněním. Na rozdíl od praček s předním plněním , jsou tyto pračky dodávány pouze v jedné rozměrové variantě, liší se vždy jen ve spotřebách energií a náplní prádla. Doporučujeme vybírat modely s vyšší náplní prádla, například pro praní lůžkovin nebo potahů matrací apod.


Ze všech těchto typů jsme vybrali trojici modelů v různých cenových hladinách. Na konci článku se navíc dočtete pár užitečných ra na jaké parametry se při výběru pračky zaměřit. Nevíte, jakou koupit nejlepší pračku na trhu. Přehledné srovnání, porovnání a testy. Nabídka praček je velmi široká a vybere si skutečně každý.


Naleznete několik základních variant, a to pračky s předním a horním plněním a pračky kombinované se sušičkou. Typy praček s předním plněníNejoblíbenější variantou mezi zákazníky jsou pračky s předním plněním. Technické provedení těchto modelů. Určitě mi dáte za pravdu, že není jednoduché, zvolit mezi tolika produkty jeden jediný, který bude tím pravým, je to stejně těžké, jako výběr nového automobilu.


Pokud jde o prostor, s tím souvisí i kapacita bubnu, respektive kolik prádla zvládne pračka vyprat během jednoho pracího cyklu. Záleží, jestli jde o domácnost s jedním členem nebo početnou rodinu. Dále se u praček řeší energetické třídy, spotřeba vody a také hlučnost.


Plnění shora: Pokud je prostor rozlohou omezen, pračka s horním plněním bude pro vás lepší variantou. Při nakládání oblečení do bubnu se nemusíte shýbat, což je výhodou těchto praček. Chytré hodinky a náramky jsou hit. Možné potíže: I neduhy jsou u praček s vrchním plněním podobné jako u praček s předním plněním.


Setkáte se u nich s horší účinností máchání, která je způsobená snahou výrobců snižovat spotřebu vody. Tentokrát jsme se soustředili na automatické pračky s vrchním plněním. S tím nám pomůže pouze test. Právě z takového testu jsme čerpali informace pro výběr nejúspornějších a nejkvalitnějších spotřebičů – tentokráte praček s předním plněním , které jsou obecně úspornější než pračky s horním plněním.


Doufáme, že se vám náš výběr nejlepších automatických praček s předním plněním líbil a pomohl vám s vašim rozhodováním. Test praček s předním plněníkterá uspěla?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky