úterý 24. března 2020

Veba povlečení e shop

Veba - BYTOVÝ TEXTIL JE NÁŠ SVĚT! Jsme tradičním českým výrobcem nejen ložního povlečení , ale i froté ručníků, osušek a dalších luxusních výrobků. Kvalitní české damaškové povlečení a ubrusy, froté ručníky,. Díky dlouhému vláknu mohou být dostatečně tenké i pro. V rámci luxusní řady Excellent vybírejte z nejkvalitnějšího.


Máme vlastní tým designerů, kteří sledují módní trendy a připravují pro Vás nadčasové ložní povlečení. Nezapomínáme ani na Vaše děti - připravili jsme jim kolekci dětského povlečení , které je možné využít i interaktivně při rozeznávání tvarů a barev. V podkategoriích naleznete širokou nabídku od luxusního povlečení , přes klasické damaškové povlečení až po saténové povlečení s tiskem. Vybírejte z 2produktů v kategorii povlečení. Chytrý nákup#128717;z mnoha e -shopů na jednom místě.


I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. I my chceme pro Vaše děti to nejlepší, proto naše dětské povlečení splňuje přísné podmínky zdravotní nezávadnosti a je pravidelně testováno v akreditovaných zkušebnách. Povlečení do postýlek nabízíme jako klasické damaškové povlečení , saténové povlečení s tisky či krepové povlečení.


Toto povlečení je charakteristické svou měkkostí a hedvábným omakem. Udržuje teplé a suché mikroklima v lůžku a má výborné antibakteriální účinky. Jsme největší výrobce žakárských tkanin ze 1 bavlny. Staletá tradice a zkušenosti, spolu s nejmodernější technikou a technologií jsou základním předpokladem pro kvalitu naší produkce.


Ustelte svým hostům luxusně. Ložní povlečení , prostěradla, chrániče matrací, přikrývky a polštáře mají označení PROFESSIONAL. Splňují svojí konstrukcí a konfekčním zpracováním vysoké požadavky průmyslových prádelen.


A nebudete chtít vylézt z postele. Zimní večery i rána lákají k dlouhému spánku. Byla by ale škoda, kdybyste v posteli jen spali - užívejte si slastné válení v měkkých peřinách s dobrou knížkou, filmem či snídaní do postele. Damaškové ložní povlečení z nejjemnějších česaných přízí nabízí příjemný omak a elegantní vzhled.


Módní barevnost, konfekční provedení a žakárské vzorování působí decentně a velmi vkusně. V naší nabídce najdetete luxusní, dětské, ale i klasické krepové povlečení. Pro skvělý gastronomický zážitek servírujte své delikatesy na stříbrném podnose a na damaškovém ubruse. Ubrusy, podložky pod ubrusy, rautové sukně, povlaky na židle, číšnické zástěry a utěrky mají stejně jako hotelové ložní povlečení označení PROFESSIONAL. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Povlečení z bavlny patří k nejvyhledávanějšímu sortimentu. Bavlněné povlečení - Veba.


Vybrat si můžete hned z několika typů dle materiálu jako jsou bavlna, mikroflanel, damašek, mikrovlákno nebo hřejivý flanel. Povlečení Geon Kosočverce hnědá Luxusní damaškové ložní povlečení Geon Kosočtverce hnědé je z nejjemnějších česaných přízí nabízí příjemný na dotek a elegantní vzhled. Konfekční zpracování po.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky