pátek 20. března 2020

Vakuovačka eta

Vakuovačka eta

Výborný pomocník při skladování potravin pr. Svářečka fólií ETA pokrm obalí do fólie a dokonale ji uzavře, čímž zabrání přístupu vzduchu a množení nechtěných bakterií. Stejně jako vakuovačka ETA se pyšní jednoduchým ovládáním. Sáčky, které vakuovačka potravin využívá, jsou zdravotně nezávadné a lze je mrazit i ohřívat. Následně je můžete umýt a. S vákuovačkami ETA budú vaše jedlá nielen dlhšie čerstvé, ale aj plné chuti.


Vákuovačka ETA Atmos ponúka napr. Vakuové baličky potravin lze použít pro krátkodobé a dlouhodobé potřeby skladování potravin. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb.


Reklamácie do € vyriešime rovno na. Nabídne také plně automatický provoz, kdy stačí jenom přiklopit víko a dále se už postará o vše potřebné. Zvolit si můžete ze dvou intenzit vakuování.


Maxxo, Sencor, ETA a ďalších. Popis: Tajemství dlouhotrvající čerstvosti potravin tkví v jejich uskladnění bez přístupu vzduchu. Spolehlivě se o to postará plně automatická vakuovačka ETA Freshie II – uzavřením pevně zajistí fólii, odsaje vzduch a zataví spoj. Eta klade důraz zejména na třech aspektech: KVALITA - Eta jako jediná firma v ČR má vlastní profesionální zkušebnu, ve které zajišťuje vysoký standard výrobků i servisu. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let.


Patří také k přístrojům s displejem a zaujme i částečně nerezovým provedením. Zvládá jak měkké odsávání, tak vakuování nádob, nádoba včetně hadičky je navíc součástí balení. Jednoduché ovládání pomocí tlačítek. Světelná signalizace odsávání a svařování pro snadný přehled o. Kromě mimořádně sympatické ceny nabízí velmi jednoduché ovládání, kvalitní dvojitý svár, světelnou signalizaci svařování, bezpečnostní pojistku zabraňující přehřátí. Jde o plně automatické zařízení – uzavřením pevně zajistí.


Přístroj se vyznačuje jednoduchým ovládáním a plně automatickým provozem. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Caso VC3disponuje vestavěnou řezačkou fólie a odnímatelnou vakuovací komorou. Automatická vakuovačka potravin z vysoce kvalitní nerezové oceli.


Je ideální pro uchování potravin bez konzervantů včetně citlivých potravin, jako je maso, ryby, ovoce nebo zelenina. Součástí balení je i sací hadice pro vakuování v nádobách. Vybírejte si Svářečky fólií podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Popis: Predĺžte si trvanlivosť potravín jedným stlačením. Na této vakuovačce oceníte především jednoduché ovládání pomocí tlačítek.


Pro lepší přehled je přístroj opatřen světelnou signalizací odsávání. Vakuovačky Chcete si pořídit praktickou vakuovačku potravin?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky