úterý 17. března 2020

Sencor žehlička na vlasy shi 780

Tourmaline technologie kombinovaná s keramikou pro maximální klouzavost vlasů po žehlíc. Veškeré informace o produktu. Ultratenký design je ideální pro tvarování loken.


SENCOR SHI 7Žehlička na vlasy se Slim Designem, který je ideální pro tvarování do loken. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Disponuji žehlícími plochami z titanu, které jsou oblíbené, rychle a rovnoměrně rozvádí teplo po celé jejich délce. Všetky informácie o produkte.


Tenhle produkt bych doporučila si koupit. Při vyžehlení vlasů a jít do sychravého počasí mě mile překvapilo že vyžehlené vlasy vydrží déle než od jiných žehliček na vlasy. Nabízí plynule nastavitelnou teplotu pro všechny typy vlasů (1- 230° C) i slim design ideální pro tvarování loken.


Sencor žehlička na vlasy shi 780

Vďaka keramickému žehliacemu povrchu s turmalínovou technológií a ionizáciu je žehlička vysoko účinná a zároveň vlasy nadmerne nevysušuje a zabraňuje vzniku statického náboja. Veľmi kvalitná žehlička na vlasy SHI 781VT značky SENCOR umožňuje jednoducho a rýchlo vytvoriť alebo upraviť účes a pri tom si stále udržať zdravo vyzerajúce vlasy. Pomocou tejto žehličky si môžete svoje kadere ako narovnať, tak aj vytvoriť očarujúce lokne, pre ktoré je práve jej slim dizajn. Odkazy na odborné recenzie. O nás Zoznam lekárn í Kontakty Kariéra Dr.


Další parametry:ultralehká konstrukcemodré podsvícení regulátoru teplotypřívodní kabel otočný o 360° zamezující kroucení a. Podrobné informace SENCOR Žehlička na vlasy SHI 7Žehlička na vlasy se Slim Designem, který je ideální pro tvarování do loken. Fólie na displej SmartHome Hlasoví asistenti Osvetlenie Žiarovky Svietidlá. Díky keramickému žehlicímu povrchu s turmalínovou technologií a ionizaci je. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Slim dizajnom, ktorý je ideálny pre tvarovanie do kučier.


Unikátny dizajn umožňuje aj tvarovanie kučier, vaše vlasy teda budú vzbudzovať zaslúženú pozornosť. Kompletné informácie k výberu. Sencor vám ich pohodlne a rýchlo narovnajú. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Vybrať si môžete z niekoľkých farebných kombinácií. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod. SHI 7žehlička na vlasy SENCOR - (5Kč) 4Kč.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Chcete vedieť, či je cena 19. Více informací Poslat známému Uložit na později. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Vytvořte si první seznam.


Slevy si uložíte do seznamu pro jejich lepší roztřídění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky