pátek 27. března 2020

Závěsný botník kovový

Závěsný botník na dveře Wenko. Věšák s botníkem, černý kov, BARNUM. Praktický závěsný botník na stěnu, vyrobený z chromované kovové trubky o velikosti 12xmm a prvky černého polypropylenu.


Botník je určený na párů bot. Nezaměnitelný styl firmy Tomasucci vznikl j. XL botník závěsný pro párů bot 60x35x9cm.

Výklopný závěsný botník - So. Nechte se inspirovat moderním designem a stylovými doplňky, které se hodí do každého. I malý byt může rázem získat mnohem více úložného prostoru, který se skvěle hodí a využije se po celý rok. Využijte prostor u dveří efektivně. Najděte si v IKEA optimální úložné řešení pro boty.


Nabízíme botníky a lavice s botníkem v mnoha stylech, barvách a rozměrech pro jakýkoli prostor ve vašem bytě. Udělejte si doma místo, udržujte v chodbě pořádek a postarejte se, abyste své oblíbené boty našli vždycky, když je potřebujete. Zapnuli jsme sledování dostupnosti pro produkt: Produkt již sledujete.

Až bude tenhle kousek znovu k dispozici, na váš e-mail ihned odešleme zprávu. Můžete si změnit adresu, na kterou se má zpráva zaslat, nebo sledování zrušit. Nezáleží na tom, kolik máte párů bot, hlavně když na ně máte v předsíni dost velký botník ! Vyberte si ze stovek botníků od výklopných po sedací na FAVI.


I vaše boty si přeci zaslouží hezky bydlet, ne? Metaltex vám pomůže zařídit takový domov, jaký si zasloužíte – bez zbytečného nepořádku, rozházených věcí a nedostatku místa. Kousky této značky mohou za správný chod každé domácnosti a můžete dát ruku do ohně za to, že lepší vychytávky pro hezky uklizený interiér jen tak nenajdete.


Kovový botník – součást industirálního stylu. Máte rádi styl newyorských loftů z 60. Pak se právě takový kovový botník nebo botník z nerez oceli perfektně hodí do vašeho interiéru. Pořídíte-li si do předsíně botník , botu tím rozhodně neuděláte. Vaše obuv si totiž dostatek místa zaslouží.


Do úzkých chodeb a bydlení s nedostatkem místa obecně je ideální botník výklopný, do velkých prostor jsou stejně vhodné otevřené policové systémy či skříně. Dobře organizovaná botníková skříň. Ano, mám zájem o přihlášení k odběru e-mailového newsletteru JYSK, který obsahuje inspiraci, nejnovější nabídky, novinky a informace o aktuálních kampaních vztahujících se na celý sortiment společnosti JYSK Česká republika.


Pokud si objednáte kovový nábytek za více než 5. Kč bez DPH (Kč včetně DPH), zboží vám doručíme zdarma (platí se pouze vyžádaná manipulace podle obtížnosti). Výjimku tvoří jen velmi těžké zboží, jako je například betonový městský mobiliář.

Prodáváme tak, jak vidíte na obrázcích. Odstíny na fotografiích se mohou od skutečných barev nepatrně lišit. Zboží pochází ze zásob německého zásilkového obchodu, sloužila jako výstavní v showroomu. Pokud nemáte v předsíni místo na botník , ale přesto chcete své boty někam uklidit, je tento závěsný botník od firmy TimeLife stvořen přímo pro vás. Snadno se zavěsí na dveře a uskladní až párů bot.


Už nikdy nebudete mít problém s uložením několika páru bot. Náš botník Lenny je vyroben z robustní a silné konstrukce, která pojme až párů bot. Je ideální jak do domu, tak i bytu či kanceláří. Krásná sestava SLATE navržena v moderním designu.


Bílý dekor nábytku na tmavých stěnách v barvě např. Provedení chrom v kombinaci s černou koženkou. Rozměr (šířka x hloubka x výška):78x30xcmDodáváno v demontu, záruka měsíců.


Tmavě šedý kovový botník Tomasucci Sandy. Bílý botník Tomasucci Terry, x 3cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky