úterý 10. března 2020

Tescoma pánev ipremium stone

Tescoma pánev ipremium stone

A garanciális időszak (években) Anyag Átmérő (cm). Masívna panvica s unikátne zvrásneným antiadhéznym povlakom s charakterom nelešteného prírodného kameňa, pokrmy sa na špeciálne štruktúrovanom povrchu panvice nepripaľujú, prepekajú sa rovnomerne a zachovávajú si svoju prirodzenú chuť i šťavnatosť. Panvica i-PREMIUM Stone ø cm. Nic se nepřipálí, lze dělat i na sucho nebo min. Doporučuji jakékoliv výrobky.


Tescoma pánev ipremium stone

Dobrá pánev je pilířem moderní kuchyně. TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost. Pvrch je zvrásněný s charakterem neleštěného přírodního kamene a díky tomu. Nádobí iPREMIUM STONE lze zakoupit ve značkovém eshopu TESCOMA na adrese:.


Ty se na jejím nepřilnavém povlaku s. Produkty zo série nájdete v týchto kategóriách. Nabízíme tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i velkých průměrů, wok pánve, grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Existuje mnoho druhů pánví, ale jen jedna umí steaky a další speciality připravit s dokonale rovnoměrně opečeným povrchem – představujeme pánev s charakterem přírodního neleštěného kamene i-PREMIUM Stone. Revoluční pánev s 3D povrchem pro výbornou přípravu steaků, ryb, ale i obyčejných palačinek. Po zkušenostech s nekvalitními pánvemi z obchodů za body viz.


Pánev s kamenným povrchem. Vřele všem doporučuji za kvalitu si raději připlatit. Premium Stone Here’s a frying pan that gathers up the advantages of modern cookware and the genuineness of cooking on the stone.


Its non-stick coating has a crinkled surface which looks like stone and preserves the taste of foods and their juices, avoiding the risk of overcooking. Great prices on your favourite Home brands, and free delivery on eligible orders. V obchodech si jí zcela jistě všimnete hned na první pohled díky jejímu neotřelému vzhledu přírodního kamene.


Solid frying pan with unique crinkled non-stick coating and the properties of unpolished natural stone. Food cooks evenly and without overcooking on the special structured surface of the frying pan, preserving its natural taste and juiciness. Edények mikrohullámú sütőbe. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Tescoma pánev ipremium stone

Veškeré informace o produktu. Tescoma Univerzální pánve do vaší kuchyně. Hluboká pánev ve stylu WOK je to ideální pro vaření asijských pokrmů. Vaše jídlo bude chutnat jako připravované na kameni. Masivní pánev s unikátně zvrásněným antiadhezním povlakem s charakterem neleštěného přírodního kamene, pokrmy se na speciálně strukturovaném povrchu pánve nepřipalují, propékají se rovnoměrně a zachovávají si svou přirozenou chuť i šťavnatost.


Chcete mať istotu, že nepripálite žiadny pokrm? Unikátne zvrásnený antiadhézny povlak má charakter nelešteného prírodného kameňa. Pokrmy sa na špeciálne štruktúrovanom povrchu panvice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky