čtvrtek 19. března 2020

Vestavná trouba bosch hbn532e5

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Bosch HBN 532Ealternativy - Heureka. Vestavná trouba s horkým vzduchem. V troubě si také můžete snadno cokoli rozmrazit.


Vestavná trouba bosch hbn532e5

Nabízí celkem funkcí, včetně horního a spodního ohřevu nebo 3D horkého vzduchu. Produkt je dostupný v těchto online obchodech. Kliknutím na odkaz „Do obchodu“ vyslovujete souhlas s tím, že váš nákup bude sledován (viz ujednání o ochraně osobních údajů). Při vývoji našich trub jste pro nás měřítkem vy a váš každodenní život. Spotřebiče vyrábíme z těch nejkvalitnějších materiálů a testujeme jejich odolnost při nespočetných zátěžových testech.


Proto si můžete být jisti, že vám budou stále. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Trouba je vybavena elektronickými hodinami s časovou předvolbou, která slouží k nastavení doby vaření a pečení. Výprodej skladu výrobce, do vyprodání zásob!


Vestavná trouba bosch hbn532e5

Je vybavena programy pečení vč. Nabízí druhů ohřevu v rozmezí - 2° C a je vybavena dvojnásobným teleskopickým výsuvem pro pohodlnou a bezpečnou manipulaci. Ve výbavě má také výsuvy plechů pro snadnou manipulaci Celý popis a technické parametry. Regulace teploty probíhá elektronicky v rozmezí od °C do 2°C.


Vlastnosti:Elektronické hodiny s časovou předvolbouSmaltovaný vnitřek trouby – hnědý smaltKatalytická zadní stěna – ušetří čas při úklidu2násobný teleskopický výsuv – usnadní obsluhu trouby – v dolní. BOSCH HBN 532E- vestavná trouba. Horký vzduch: perfektní výsledky pečení až na dvou plechách současně díky optimálnímu rozdělování tepla. Třída spotřeby energie A (-): nejlepší výsledky pečení při velmi nízké spotřebě energie.


Vestavná trouba bosch hbn532e5

K dispozici vám bude druhů ohřevu a pro bezpečnou manipulaci je vybavena dvojnásobným teleskopickým výsuvem plechů. Máte na výběr z 13ti druhů ohřevu které jsou doplněny funkcí přídavné páry, díky čemuž dosáhnete perfektní kůrky na chlebu nebo dokonale šťavnaté pečínky. Vďaka energetickej triede A vám ušetrí peniaze a navyše je šetrná aj k životnému prostrediu. Ponúka celkom funkcií, vrátane napríklad horného a spodného ohrevu alebo 3D horúceho vzduchu. Výklopná dvířka: pro pohodlné otevírání a zavírání spotřebiče.


Mikrovlnná funkce zaručuje ry. Přístroj nabízí dostatečný výkon a řadu funkcí, které vám usnadní každodenní přípravu pokrmů. Kromě ohřevu disponuje i. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Doprava zdarma Česká distribuce- Ušetříte.


V katalogu nemáme podrobnější informace o HBN 532ETROUBA VESTAVNÁ BOSCH. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Systém Hotair zaručuje perfektní výsledky díky optimálnímu rozložení tepla až na dvou úrovních současně.


Výklopné dveře pro obzvlášť pohodlné otevírání a zavírání dvířek trouby jsou odnímatelné, což.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky