pátek 13. března 2020

Sencor stm pastels

Je i trochu sentimentální, ale uklidňuje a hřeje. This robust food processor is equipped with an all-metal body ensuring a long life-span. The color brings to your kitchen tenderness, beauty and an embrace of delicacy and feeling. It’s a little sentimental, but it soothes and warms.


Sencor stm pastels

Robot má celokovové tělo, záruku let na motor a na MALL. Stainless steel bowl with handles Speeds 3. Barvy výrazně ovlivňují naši psychiku. Obklopíme-li se správnými barvami, usnadníme si život. Vstupte s námi do světa pastelových odstínů a rozsviťte svou kuchyň špičkovými spotřebiči v barvě pomněnky, limety, broskve, šeříku, máty nebo korálu. Planetární systém hnětení, míchání a. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Všetky informácie o produkte. Vstúpte do hravého sveta vírivých farieb, ktoré prežiaria vašu kuchyňu. KB Mixer Kenwood Limited Blender Mega Plaza Shopping Mall Victoria Island Lagos Home appliance, Hand mixer free png size: 560x500px filesize: 171. Outstanding kitchen help.


It can toast in six ways and never burns the bread. It does the thinking for you. Click on the toaster color you like best, and the appliance will appear in all its beauty. Mozgásba hozza az életerő áramlását.


A rossz érzések elolvadnak, az érzelmek szárnyra kapnak. Acél szívem van, megbízható motor hajt és kívánságod számomra parancs. Oblíbit si tak můžete třeba zelenou, růžovou, fialovou, žlutou nebo jinak barevnou řadu spotřebičů. Nechybí ani tepelná pojistka proti přehřátí.


Sencor stm pastels

Robustní kuchyňský robot je pro co nejdelší životnost vybaven celokovovým tělem. Pro svou práci využívá osvědčeného systému planetárního hnětení, míchání a šlehání. K robotu patrí príslušenstvo NutriBlender s nádobou na pitie, 4-litrová nerezová nádoba s mernou stupnicou, nástavce na miesenie, šľahanie a mixovanie ľahkých ciest, FLEXI miesiaca metla pre jemné cestá a FLEXI šľahacia metla pre ušľahanie jedného vajíčka.


Metal body and all-metal gears work with extreme endurance — guaranteed. The stand mixer’s high quality and excellent workmanship allow for a strong yet very quiet motor. The all-metal core, including the gears, is another sign of quality — as is the 6-year warranty.


Sencor stm pastels

BEATERS AND DOUGH HOOKS. The basic equipment of any stand mixer. Stejně tak nechybí funkce hnětení, šlehání a míchání i bohaté příslušenství.


Vstupte do hravého světa vířivých barev, které prozáří vaši kuchyni. Sencor STM 47GG alternativy - Heureka. Je aj trochu sentimentálna, ale upokojuje a hreje.


Sencor stm pastels

Tekintsd meg a termék információit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky