pátek 6. března 2020

Tescoma teo 2 5l

Tescoma teo 2 5l

Objem ,litru se postará o váš pitný režim, ať už máte chuť na ovocnou limonádu, vinný střik nebo voňavý čaj. V čem je Džbán TEO , l , s vylu Džbán TEO 2. See all the product information. Vynikající pro přípravu a podávání chlazených i horkých nápojů.


Tescoma teo 2 5l

Vyrobeno ze žáruvzdorného borosilikátového skla, víčko z kvalitního plastu. Multifunkční skleněný džbán, ideální pro přípravu horkých i studených nápojů , si najde místo v každé domácnosti. S vylúhovacím sitkom a chladiacim dielom na prípravu ovocných nápojov, vhodný na prípravu čaju a nápojov zalievaných vriacou vodou, aj prí. Chcete doručiť tovar na Slovensko?


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kiváló hűtött, vagy meleg italok elkészítésére és tálalására. Anyaga hőálló bórszilikát üveg és fedele minőségi műanyagból készült. Mosogatógépben mosható. Méretek: magassság cm.


Tescoma teo 2 5l

Tescoma TEO kancsó , 5l , narancssárga. Multifunkčný sklenený džbán, ideálny pre prípravu horúcich a studených nápojov, si nájde miesto v každej domácnosti. Nádoba je větší (5l) a do vnitřní nádoby je možné dát buďto sypaný čaj nebo led na chlazení nápojů.


Patříte mezi milovníky letních drinku a ledových čajů? Znáte ten přípa kdy nakrájené ovoce napadá do jednoho kelímku a ostatním nic nezbyde? Má odnímatelnou přihrádku, do které můžete nakrájet čerstvé ovoce.


Díky vysoké kvalitě a tepelné odolnosti v něm lze připravit a podávat ledem chlazené nápoje, ale také připravovat teplé nápoje přímo na plotně sporáku. Džbán Teo , 5l je opatřen víčkem z kvalitního plastu se sítkem. Při ohřívání tekutin se používá džbán bez víčka. Pricemanii a ušetrite až do ! Vybíráme pro vás ty nejlepší a vše máme skladem!


Džbán vhodný pre prípravu a podávanie chladených i teplých nápojov. Iepērcies interneta veikalā 220. Obsahuje dva díly, první dáte naplněný vodou do mrazáku zmrazit a pak vám vychladí nápoj, druhý díl je vyluhovací sítko na čaj nebo ovoce. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kainų kitimo istorija - Kavos aparatas TESCOMA TEO 2. Noriu gauti pranešimą, kai prekė. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Džbán TEO vyluhováním a chlazením o objemu , l je určen pro přípravu a podávání chlazených i horkých nápojů.


Vhodné pro přípravu čaje a nápojů zalévaných vařící vodou i pro přípravu vařící vody přímo ve džbánu. Součástí dždánu je i vyluhovací sítko a chladicí díl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky