středa 25. března 2020

Ventilační sušička na prádlo

Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků. Tím je možnost napojit sušičku na hadici. Oproti ventilační sušičce vám stoupnou pořizovací a provozní náklady, ovšem kondenzační sušička nabízí až o pětinu vyšší výkon.


Sušička pak kondenzát sama odvede do odpadu. Obecně nelze říci, že by ventilační , či kondenzační sušičky byly lepší volbou.

Jestliže hledáte způsob, jak si ušetřit práci i čas, zajisté si rychle zvyknete na prádlo připravené ihned k použití, a to bez použití žehličky. Již žádné sušení na sušáku či šňůře, se sušičkou prádla vás čeká krásně nadýchané a voňavé oblečení, které pouze složíte a uklidíte do šatní skříně. Usnadní proces praní prádla, ušetří mnoho času a místo vám nebude zabírat sušák s prádlem. Jedná se tak určitě o užitečného pomocníka do domácnosti, podle čeho však vybírat a na jaké parametry se zaměřit? Obsah Skrýt Proč si pořídit sušičku prádla?


Prádlo je po vysušení bez záhybů a hebké na dotek. Parní sušička také dokáže odstranit nepříjemné pachy ze suchého prádla. Přivítejte kondenzační sušičky se smart funkcemi.

Chytré kondenzační sušičky mají inteligentní funkce, které přispívají k větší efektivitě sušení, bezpečnosti provozu a komfortu při. V sušičce prádla navíc nemusíte sušit pouze běžné prádlo. Stačí k vámi vybranému modelu sušičky dokoupit sušící koš, který se uvnitř, na rozdíl od bubnu, neotáčí.


Na rozdíl od praček mívají sušičky neprůhledná dvířka bubnu. K sehnání jsou také spotřebiče, které v sobě kombinují sušičku i pračku. Alternativou k bubnovým sušičkám je skříňová sušička , ve které se prádlo neotáčí, ale suší se zavěšené.


Skříňové sušičky ale nejsou na českém trhu příliš. Odvětrávací sušička (neboli sušicka ventilační ) suší prádlo tak, že je horký vzduch odváděn ven ze sušičky. Vybírejte si Sušičky prádla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. U ventilační sušičky se ventilací odvádí horký vzduch spolu s odpařenou vodou z oblečení. Tento typ sušiček vyžaduje stavební úpravy kvůli přidělání vývodu na horkou páru.


Složitost kompenzovala (v nabídkách se již neobjevují) nižší pořizovací cena a energetická úspora. Na těchto stránkách najdete informace o výhodách a nevýhodách sušiček, rady pro správný výběr a také a odkazy na testy sušiček prádla a recenze. V nabízené kategorii Sušičky na prádlo můžete vybrat do Vaší domácnosti sušičky kondenzační, sušičky odvětrávací, sušičky s tepelným čerpadlem.


Dále můžete zvolit, zda do Vaší domácnosti bude vhodnější sušička vlně stojící či vestavná. K sušičkám na prádlo je nabízeno bohaté příslušenství.

Na balkoně si raději vypijte kávu, než abyste se museli prodírat pověšenými ručníky. Navíc vlhkost z prádla skončí v nádobě na kondenzát, ne na stěnách vašeho bytu. Způsob závisí na typu přístroje.


Kondenzační sušička je vybavena nádobkou, do které sbírá páru přeměněnou zpět na tekutinu. Ventilační sušička odvádí páru z přístroje pryč. Té se říká kondenzát, protože pára kondenzuje.


Oba typy mají své výhody i úskalí a je na vás, kterému dáte přednost. Máme pro vás rady a tipy, jak sušit prádlo v sušičce, abyste benefity tohoto skvělého spotřebiče využívali naplno a zároveň se vyvarovali neho jako je srážení prádla v sušičce či zničený potisk na tričku. Nejlepší sušička na prádlo na trhu je podle testu Miele TEF6WP.


A upřímně – není to překvapení, že top sušička je zrovna od Miele. Tato německá značka je dlouhodobě známá svou kvalitou a prvotřídními výrobky – především myčkami, pračkami a jinými domácími spotřebiči. Konkrétně model TEF6WP vyhrál v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky