čtvrtek 5. dubna 2018

Čím odkyselit organismus

Jistě, unavený bývá v dnešní rychlé době každý, nicméně jestliže se necítíte ve své kůži celý den, trápí vás čím dál častěji alergie a ručička váhy se pomalu přesouvá doprava, je třeba zdvihnout nad sebou pomyslný ukazováček a začít jednat. Náš organismus je tedy mírně zásaditý (neutrální pH je 7). Teď už tedy jistě tušíte, že v případě překyselení organismu dochází k poklesu hodnoty pH pod tento ideální interval. Standardně jde o pokles maximálně o pár setin, což se nám může z pohledu čísel zdát jako málo, ovšem na svém těle to výrazně pocítíme.


Nejprve je nutné říct, že odkyselení těla je dlouhodobý proces a nejlépe byste se měli chovat tak, aby byl organismus neustále v rovnováze a nedocházelo k překyselení. Jak odkyselit organismus ?

Nutné je dodržovat základní zásady, aby bylo organismus daných kyselin zbavil. Babské rady na překyselený organismus. I když kompletní jídelníček se všemi rozbory tehdy ještě k dispozici neměly, dokázaly se s tímto problémem úspěšně popasovat.


Odkyselení organismu a hubnutí. Pokud patříte mezi zastánce teorie o překyselení a myslíte si, že by tento problém mohl být jednou z příčin vaší nadváhy, měli byste vědět, že mezi hlavní údajné důvody vzniku překyselení patří špatná skladba jídelníčku a nevhodný životní styl. Veškeré problémy zmizí hned poté, kdy organismus dostane účinnou pomoc v podobě přiměřeného a pravidelného „přísunu zásaditých látek.


Cukr, sůl a jejich souvislost při překyselení. Lidský organismus je odkázaný na kuchyňskou sůl a potřebuje jí denně asi 3.

Mezi hlavní činitele, kteří se mají podílet na vzniku acidózy, údajně patří: mělké a nepravidelné dýchání, stres, negativní myšlení, úzkost, znečištění prostředí, špatné stravovací návyky, nevhodný životní styl, špatná skladba jídelníčku, nedostatečné žvýkání potravy atd. Acidobazická rovnováha znamená, že v našem těle jsou kyseliny i zásady ve správném poměru. Dalším následkem s mnohem horšími účinky je poškození cév, což může vést k srdečnímu infarktu, mozkové mrtvici, křečovým žilám a vředům bérce.


Je zřejmé, že překyselený organismus nemůže být zdravý. Začnete studenou vodu, musíte u hrnce stát s hodinkami. Protože jakmile se začne vařit, musíte hlídat, aby var by jen minut! Zeleninu musíte vyndat a vyhodit a vývar vypít. Dejte si množství vody, kolik chcete, třeba i litr.


Svým stylem života si buď dokážeme zachovat zdraví až do pokročilého věku, nebo naopak přivodit nemoci a předčasnou smrt. Překyselený organismus nemůže být zdravý. Zloba, stres, nevhodná. Zatímco vnější očistu svého těla nezanedbáváme, pravidelně se myjeme, šamponujeme a stříháme vlasy a čistíme si zuby, na pořádek v našem těle často zapomínáme. Výrobky, které dokáží organismus odkyselit umí také zároveň pomoci v boji proti nepříjemným onemocněním a zajistit lepší pocit.


Nejlepší je začít změnou Vaší stravy, do které zahrnete také vhodné doplňky, z nichž bude mít prospěch i více Vašich orgánů. Správný poměr kyselin a zásad v těle má velký vliv nejen na naše zdraví, ale i na stárnutí organismu. Jako v mnoha jiných případech i zde záleží především na vzájemné vyváženosti a harmonii. Spousta nemocí a problémů, s nimiž se potýká náš organismus , může mít původ v acidobazické nerovnováze.


Vhodné je omezit kyselinotvorné potraviny a jíst zásadotvorné potraviny, aby organismus nebyl překyselený.

Mezi zásadotvorné potraviny patří zelenina, ovoce, některé ořechy a semena, sója, mléko, žloutek, rýže natural a oleje. Naopak mezi kyselinotvorné patří mléčné výroby, maso, ryby, masné výrobky, pečivo. Záně zubu pod můstkem Cempírek 19.


Musíte co nejdříve k zubaři, protože bude potreba zjistit stav korunek a provést pročištění. Sama můžete postupovat tak, že si v lékárně koupíte proplachovací kanylku a tou si budete proplachovat mezizubní prostory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky