pondělí 16. dubna 2018

Robotický vysavač eta

Robotický vysavač eta

Uklízení nikdy nebylo rychlejší a jednodušší. Oblíbený robotický vysavač ETA Fido s funkcí mopování za vás podlahy dokonce i vytře, a vy si tak můžete užívat dokonale čistou domácnost. Je vybaven výkonným Li-Ion akumulátorem a sadou kartáčů, které si hravě poradí s. U vybraných prodejen zobrazujeme níže jejich skladovou dostupnost. Ta je aktualizována každých minut, přesto doporučujeme v případě zájmu o koupi zboží na prodejně předem tuto kontaktovat, a to zejména je-li dostupnost 1-kusy.


Chytrý robotický vysavač druhé generace na čištění koberců a tvrdých podlah s vysokým výkonem a plně automatickým provozem, který dokáže i vytírat. Zvládá vysávání a mopování v jednom kroku. Díky nástavci na mopování s inteligentním a přesným dávkováním zvládne Falco na jedno použití vytřít až 1mpodlahy. Vileda VR1je vybaven Li-Ion baterií s výdrží až minut provozu. Při detekci stěn a předmětů změní automaticky směr a speciální senzory zabrání pádu ze schodů.


Proč si vybrat robotický vysavač ETA ? Pokud však spotřebiče vybíráte nejen srdcem, ale i hlavou, nadchnou vás vysavače ETA ještě víc – z těchto a mnoha dalších důvodů. Robotické vysavače ETA si snadno získají vaše srdce pokaždé, když vám odklidí špínu z dohledu, abyste si mohli užít čas pro sebe. Poradí si se všemi druhy tvrdých podlah a koberců s výškou vlasu do mm. Je uzpůsoben ke každodennímu úklidu, díky výkonnému Li-Ion akumulátoru 1V, jenž zajistí až 1minut nepřetržitého úklidu. Vyberajte si Robotické vysávače podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Robotický vysavač eta

Už nemusíte využívat děti, aby svými hubenými ručkami vysály za pohovkou, stačí na dané místo vyslat robotický vysavač. Po dokončení úklidu se sám vrátí do nabíjecí stanice. Hlavná kefa je vhodná aj na upratovanie kobercov s výškou vlasu do mm.


Robotický vysávač ETA Fido je vybavený hlavnou kefou a dvoma bočnými kefami. Bočné kefy zaistia dokonalé upratovanie v rohoch. Vítejte na stránkách specialistů na robotické vysavače. Pokud hledáte robotický vysavač nebo potřebujete poradit tak jste na správném místě. Jsme tým plný odborníků, kteří jsou ochotni se Vám plně věnovat a zodpovědět všechny Vaše dotazy.


Pokud nevěříte přijďte se osobně podívat na některou z našich prodejen. Popis: Výkonný robotický vysávač ETA Raggio podlahu dokonale vysaje a zároveň umyje. V priestore sa skvele orientuje vďaka laserovému navádzaniu a jeho ovládanie hravo zvládnete z mobilu alebo tabletu – stačí si zdarma stiahnuť APLIKÁCIU pre iOS alebo Android dostupnú v ČEŠTINE. Skvělé je, že u robotických vysavačů existuje tzv. Tím předcházíme tomu, aby vysavač zajel na taková místa, kde by se mohlo něco převrhnout nebo třeba vylít, případně by hrozilo poškození samotného vysavače.


Bezsáčkový vysavač ETA Enzo s vysokým sacím výkonem a moderním designem, HEPA filtry, akční rádius až metrů, s příslušenstvím. Jelikož robotický vysavač pracuje zcela ve své režii, ve výbavě má speciální pohybové senzory. Standardní typy těchto robotů se pohybují buď zcela náhodně, nebo na základě naučeného pohybu (například trasa podle písmene „Z“). Některé typy dokonce dokážou. Dokáže upratovať 1min pri stopercentnom nabití vďaka lítiovo-iónovému akumulátoru.


Robotický vysavač eta

Robotický podlahový vysavač ETA Falco zvládá jak vysávání, tak i mopování. Robot Roomba 6(2) Přidat do porovnání. Díky senzorům proti pádu ze schodů a magnetické zdi pro omezení prostoru se nemusíte bát, že by se při úklidu zatoulal. Nakupujte robotické vysavače přímo od výrobce! Pořiďte si robotický vysavač , který všechnu tuto práci zastane za vás.


Vysavač budete ovládat moderním a pohodlným způsobem prostřednictvím vašeho chytrého telefonu a Wi-Fi připojení. S robotickým vysávačom Roomba 9môžete vysávanie plánovať cez wifi používaním šikovnej appky, zároveň ale tento robotický vysávač sám vie, kde je viac špiny vďaka senzorom, a tam potom zvýši svoj výkon pre dokonale čisté podlahy, lebo na jedno nabitie vyčistí 1m2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky