pátek 13. dubna 2018

Masážní baňky silikonové

Masážní silikonové baňky jsou vyrobeny z lékařského silikonu, který je hygienický, bez zápachu a příjemný na dotek. Pro lepší orientaci se podívejte do informačního článku o baňkách, který najdete v sekci články. Další články o baňkování můžete najít na maser.


Malé silikonové baňky jsou vhodné pro omlazení obličeje. Střední silikonové baňky jsou vhodné na boky, paže, nohy a břicho při celulitidě. Velké silikonové baňky jsou určeny pro ramena, záda a tělo.

Baňkování je tradiční a účinná léčebná metoda. U nás najdete masivní skleněné baňky , plastové baňky i silikonové masážní baňky , které jsou vhodné pro maséry, ale i domácí baňkování. Renovality silikonové masážní baňky.


Velikost baněk:velká - vnitřní průměr 5cm, výška 8cmmalá - vnitřní průměr 2cm, výška 8cm Jak to funguje? Zmáčknutím baňky se vytvoří podtlak, kůže se tím pádem nadzvedne. Přikládáním baněk se zlepšuje. Provádíme jednou, až dvěma baňkami. Tady jsou vhodnější silikonové baňky.


Baňky se snadno aplikují, jsou vhodné na masáže i na automasáže (oblíbené např. při celulitidě).

Podtlak se vytváří stlačením baňky , přiložením a puštěním. Při baňkování doporučujeme použít oleje, masážní krém nebo gel. Se silikonovou (gelovou) baňkou se naučíte pracovat během chvilky. Masážní baňky ze silikonu účinně pomáhají při bolestech svalů, onemocnění krevního oběhu, migréně, detoxikaci organismu, celulitidě a kožních problémech (ekzém, akné). Pomocí baňkování dochází ke zlepšení buněčné aktivity a odstraňování podkožního tuku, tím pomáhá omlazovat pokožku celého těla.


Sanomed Masážní baňka silikonová - velikost L průhledná. Najdete u nás všechny možné druhy baněk. Nyní velmi populární silikonové baňky.


K těmto baňkám jsme pro Vás nechali namíchat kvalitní kávový olej na baňkování, který pomůže prokrvit pokožku a je pomáhá tak bojovat s celulitidou. Průhledné masážní silikonové baňky jsou vyrobeny z kvalitního potravinářského silikonu, který je hygienický, bez zápachu a příjemný na dotek. Vsaďte na jejich sílu a získejte ještě spokojenější klientelu. Jsou z odolného silikonu a zabaleny v textilním pytlíčku pro pohodlnější skladování. Nenechávejte baňky na jednom místě příliš dlouho, protože by to mohlo zanechat nežádoucí stopy.


Baňky aplikujte jemně a kůži ponechte mastnou, aby nedošlo k jejímu poškození. Nepoužívejte baňky v těhotenství a při nevolnostech. Přiložením baňky na akupresurní body lze pozitivně stimulovat meridián.


Využijte při masážních kvalitní masážní oleje či emulze s dlouholetou. Je vhodná pro maséry a terapeuty.

Baňky jsou dodávány s NÁVODEM na použití. Bezohňové baňky - silikonové masážní baňky , gumové masážní baňky , masážní baňky s balonkem, masážní baňky s odsávačkou. Silikonová masážní baňka - mm - bílá. Tyto masážní baňky se používají stejně jako baňky ohňové, ale jejich aplikace je výrazně jednodušší a především bezpečnější. Baňky ohňové se doporučují spíše do rukou.


Na těchto stránkách nedochází k přímé úhradě zboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky