středa 4. dubna 2018

Ultrazvukové svařování plastů

Máte-li v úmyslu svařovat obrobky ze semikrystalických plastů , je důležité si uvědomit, že se tyto plasty svým chováním při svařování výrazně liší od amorfních plastů. Zabýváme se spojováním plastových materiálů pomocí utrazvukové technologie. Jedná se o velmi efektivní metodu, která zaručí maximální výsledek, dle vašich představ.


Za ultrazvukové svařování plastů je možné pokládat takový způsob pevného spojení termoplastů, plněných termoplastů, kompozitních materiálů a některých jiných materiálu za použití kmitavé ultrazvukové energie v místech spoje (sváru). Pro každý spoj je nutné vyhotovit příslušnou sonotrodu a přípravky. MM Průmyslové spektrum - Využití ultrazvuku při svařování plastů.

Pro ultrazvukové svařování jsou nejvhodnější částečně krystalické (PP, PET, PE, PA) a amorfní (PC, PS, ABS a butadienové styreny) plastové materiály, někdy i jejich kombinace. Mezi vrstvami se tím vytváří pevná, spolehlivá molekulární vazba. Pro postup ultrazvukového svařování jsou vhodné téměř všechny obalové materiály a. AUTOMOTIVE Vibrační, rotační a ultrazvukové spojování plastů Profesionálové z odvětví automobilového průmyslu vědí, že vytváření a udržování úspěšných dodavatelských vztahů je vždy založeno na důvěře.


Musíte důvěřovat tomu, že váš partner má zkušenosti, technologii, zdroje a ochotu účastnit se všech fází vašeho projektu již od koncepčního. RINCO Ultrasonics, ale také nabízí servis pro celé odvětví ultrazvukového svařování plastů , a to na vysoké úrovni. MPX HD - Systém pro ultrazvukové svařování Cu a Al silných kabelů ke kontaktům - přítlačná síla kN - výkon kW - max.


V této oblasti Vám můžeme nabídnout řešení v podobě samostatného zařízení nebo jako doplňkové zařízení do Vaší výrobní linky či jednoúčelového stroje.

Pro svařování plastů Snadná manipulace Cena na dotaz Kč bez DPH. Tento stroj slouží pro ultrazvukové spojování materiálů, které obsahují. Jsme vybaveni ultrazvukovými svařovacími stanicemi americko-německé značky Branson.


Naše stroje nám umožňují automatické hlídání dodržení technologických parametrů a eliminaci podezřelých kusů. Viz firmy, které působí k daném oboru v České republice a na Slovensku. Aktuální informace, kontakty, vše na jednom místě. V našem testovacím a diagnostickém centru vyvíjíme, vyrábíme a repasujeme sonotrody a boostry pro ultrazvukové svařování a řezání. Dodáváme ultrazvukové svářečky, vyrábíme sonotrody a boostry pro nejjefektivnější svařování , provádíme 3D scan a repase sonotro repasujeme konvertory.


Pro kontrolu vyráběných komponentů do vstřikovacích forem, lisovacích nástrojů a zhotovených elektro al. Navštivte náš web a kontaktujte nás. Jde o modifikaci třecího svařování.


Využívá se mechanického kmitání o vysoké frekvenci – ultrazvuku. Dva materiály jsou přitlačeny k sobě. Spojování ( svařování ) plastů ultrazvukem, svařování termoplastů. Nabízíme technologie pro svařování plastů.


Spokojený klient je naším cílem. Provádíme opravy většiny běžně dostupných plastů svařováním, popřípadě lepením nebo jiným, alternativním způsobem.

Opravit lze, praskliny, trhliny, připevnit ulomené části, doplnit chybějící úchyty, případně celé chybějící části. Dále je možná úprava dílů,. Touto technologií se převážně svařují plasty. Ultrazvukem lze svářet, řezat a dokonce i vrtat.


Zakázkové lisování plastů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky