čtvrtek 5. dubna 2018

Konvice na čaj

Konvice na čaj

Některé konvice na čaj se prodávají se sítkem, které oddělí čajovou sedlinu od čaje. Vybrané typy konvic na čaj lze ohřívat na plynovém, elektrickém i sklokeramickém sporáku. Pokud máte indukční sporák, existují čajové konvice vhodné také pro ohřev na indukci.


Konvice na čaj

Nic nezahřeje tak jako čajová konvice s teplým čajem uvnitř. Vyberte si konvičku na čaj , která bude dělat radost na vašem stole. Na výběr máte konvice keramické, skleněné, retro i kameninové. Stačí kliknout na FAVI.


Tento zvuk mnohé z nás vrátí do časů minulých, kdy pískání konvice přivolávalo k snídani. Vytvořte si originální čajový komplet a oslňte návštěvu. Nabízíme vám porcelánové a keramické konvice na čaj z našich oblíbených kolekcí - s kočkami, sovami, květinami a mnoha dalšími motivy. Praktické i stylové konvice a konvičky. Zapomeňte na zalívání čaje i mleté kávy přímo v hrnku!


Konvice na čaj

Servírujte své oblíbené horké i studené nápoje ve stylové konvici či konvičce. Máme je tu všechny: konvice na čaj i kávu, konvičky na mléko a smetanu, filtrační konvice na vodu i speciální konvice na přípravu kávy a. Užijte si stolování stylově a na pohodu. Připravili jsme pro vás pestrý výběr velikostí i různých stylů.


Abyste dosáhli maximální harmonie chutí a vůní nápoje, volte přípravu čaje v konvici z kvalitního materiálu. Konvice k čajové kultuře jednoznačně patří. Tradičně se čaj luhuje v konvicích z keramiky, litiny nebo skla.


Pro dokonalý čajový zážitek je nezbytné, aby šlo o hmotu zdravotně nezávadnou. Skleněné, porcelánové, keramické i nerezové konvice a džbány vynikající pro přípravu a podávání horkých i studených nápojů. Pro ty z Vás co mají rádi klasiku tu máme pěkné designové konvice na čaj , kávu i espresso.


Pro náročné tu máme i smaltové konvice od KaiserHoff v různém barevném. Originální a krásné konvice na čaj jsou nejlepším způsobem, jak čaj stylově podávat. Kvalitní čaj si přece zaslouží vhodné servírování! Jsou skvělým pomocníkem v domácnosti i dárkem pro blízké osoby.


K dostání jsou konvice v různých tvarech i podobách, nejčastěji z. Konvička na čaj z proslavené hrnčířské oblasti Yixing, vysoce kvalitní hlína mimořádných vlastností, velmi vhodná pro přípravu kvalitních nálevových čajů. Bytelná replika železné konvice určená k vaření vody přímo na ohni. Pojme přibližně litr vody Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím sou.


Bodum konvice na čaj ASSAM l. Skleněná konvice na čaj s bambusovým víkem Georgios, 6ml. Ideální konvice pro všechny čaje, skleněné provedení dává čajům možnost vyniknout nejen svou chutí, vůní ale i vzhledem. Je vhodná na elektrický. Ke každému stolování s přáteli či rodinou patří dobrá káva nebo čaj.


Abyste mohli horké nápoje elegantně servírovat, je na trhu široká nabídka servírovacích konvic originálních designů a tvarů, určených pro nejrůznější nápoje. Rychlovarné konvice mají své nezastupitelné místo v našich domácnostech. Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty.


Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky