pondělí 9. dubna 2018

Formicky na likerove spice

Upozorňujeme, poštovné na dobírku je o dražší než poštovné platbou převodem přes účet! Na piškoty používám ten nejmenší. Mouku, kakao, cukr a vodu smícháme a dáme asi na čtyři minutky povařit. Při vaření, asi na stupeň mícháme, aby se nám směs nepřipálila.


Tak nejako vyzeral kornútok z papiera na pečenie so špičkou.

Pôvodne som myslela, že použujem sáčok, ktorý mám na zdobenie, ale tá špička je veľmi široká, do sáčku mi nevošla a bolo mi ľúto zničiť zdobiaci sáčok tým, že by som z neho odstrihla. Tak som improvizovala s papierom na pečenie. Ahojte dievcence cukrarocky rada by som vas poziadala o radu.


V tomto videu najdete návo jak si špičku připravit doma a troufám si říci, že. Oficiální video Společnosti SEMIX PLUSO, spol. Tohle jste s listovým těstem ještě nezkoušeli.


Druhý a devátý nápad na sváteční dny.

Cukrářské špičky na zdobení, špičky se sáčky, jednorázové sáčky a protiskluzové sáčky KORONAVIRUS: vzhledem k aktuální situaci bychom vás rádi požádali, abyste volili spíše platbu PŘEVODEM PŘEDEM NA NÁŠ ÚČET než DOBÍRKU. Najskôr si pripravíme piškóty. Zľahka spolu zmiešame tuhý sneh z bielkov a žĺtkovú hmotu a pridáme zvyšnú múku so zlatým klasom. Mila Meg, klobuk dolu pred tebou. Nadstavec na vyrobu spicov mam doma asi 5rokov, no zatial som nenasla odvahu, hoci peciem vsetko od buchiet az po rezy, torty, laskonky… Od starsej pani, ktora tieto spice vyrabala na objednavku vsak mam pre teba radu.


Dáme na mírný oheň a za stálého míchání uvaříme hustou kaši, kterou odstavíme a ihned přidáme na kousky nalámanou čokoládu (g). Míchaním ji rozpustíme. Dáváme pozor, aby se hmota nepřipálila - vaříme cca pouze minuty.


Můžete si hmotu připravit i večer a pracovat s ní na druhý den. Na druhú deň túto zmes vyšľahám ručným šľahačom. Vznikne nám čokoládový krém, ktorý striekame pomocou špeciálnej špičky na špice na okrúhle piškóty(ak nemáme tú špeciálnu špičku môžeme cukrárskym vreckom vytlačiť na piškóty a spravíme dierku uprostred). Bielky vyšľaháme s dvomi tretinami cukru na tuhý sneh.


Obe peny spolu zľahka spojíme a primiešame preosiatu hladkú múku s krémovým práškom. Na plech pokrytý mastným papierom striekame malé kôpky veľkosti € a upečieme do zlatova. Obidve hmoty spolu zľahka spojíme a primiešame preosiatu múku (zvyšok) s krémovým práškom.


Kupón BONUS môžu využiť všetci zákazníci, ktorí v našom obchode minimálne už raz nakupovali v minulosti.

No takže najprv si nastriekaš z tej baflerovej hmoty piškoty ktoré po vychladnutí potrieš čokoládou. Potom ten krém čo si si vyšlahala (odoberies z neho asi jednu naberacku) nastriekas specialnou nasadkou spickou na spice taký vysoký komín skoro ako vidíš spice v obchode. Ak ti to spadne zoberies dás. Návod na přípravu je opravdu jednoduchý, jen se potřebujete vyzbrojit pořádnou dávkou trpělivosti, protože při likérových špičkách je třeba, aby krém na piškotke ztuhl, pak dáváme likér, pak špičku uzavřeme a pak znovu chladíme, abychom celou špičku mohli namočit do čokolády. Toto jsou skutečně vynikající řezy.


Na oslavy nebo jen tak pro návštěvu, aby si pochutnala na skvělém dezertu. Dělala jsem je už mnohokrát a vždy sklidily velký úspěch. S receptem bych se chtěla podělit s vámi, tak ať se líbí, vyzkoušejte. Keď je krém spojený, nadstavec na robote vymeníme za lopatku, aby sa v ňom netvorili bublinky.


Pokračujeme v miešaní a postupne pridávame roztopenú čokoládu izbovej teploty a preosiate kakao. Likerove spice recepty, ktoré budete milovať. Vmiešajte žĺtky, múku, maizenu a preosiate kakao. V rúre vyhriatej na 1°C ich pečte -minút.


Pomocou vrecka na zdobenie striekajte na plech vyložený papierom kolieska. Smotanu na šľahanie uvarte s cukrom, rozpustenou čokoládou a kakaom. Po vychladnutí odložte na 5-hodín do chladničky a potom vyšľahajte na hustý.


A ze tuto, ktoru mi ona dala si mam strazit ako oko v hlave. Firma je zaměřená na výrobu a prodej vykrajovátek, formiček a zdobících špiček. Další částí produkce je výroba ze slabých plechů.


Dále nabízíme vakuové balení - skin. Toto zboží je skladem pouze v malém množství. Likérové špičky vyrábíme pouze na objednávku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky