pondělí 16. dubna 2018

Karafa na vodu s květem života

Revitalizační karafy a sklenice na vodu - vědomé pití vody. Džbán má objem cca litr. Nádherný perlový náramek s Květem života , který symbolem tvorby a celého vesmíru.


S barevným harmonizačním symbolem posvátné geometrie Květu života. Sklenená karafa na nápoje s kohútikom pre presné dávkovanie nesmie v lete chýbať na žiadnej záhrade.

Deti ju môžu používať na limonády a dospelí na koktaily – hlavne ich nepomiešať! Poháre od značky Toro sú vybavené skrutkovacím vekom pre zabránenie vniknutia špiny, či hmyzu. Pitný režim je potrebné dodržiavať. Preto je dobré mať vždy po ruke vodu , ktorá Vám bude chutiť. Karafy, džbány aj fľaše Vám v tom môžu pomôcť.


Pripravte si hneď celý džbán vody s citrónom a mätou alebo so zázvorom a bude Vás tam čakať vždy, keď budete smädní. Chladiaca karafa na vodu l ACQUA COOL Blomus.

Elegantní křišťálové karafy na vodu , víno a jiné nápoje, které díky symbolu Květu života harmonizují obsah a dodávají mu pozitivní energii. Originální ruční výroba od českých sklářů. Ve specifickém tvaru karaf se voda a další tekutiny revitalizují a zlepšují svojí chut a biologickou hodnotu.


Jedinečnost designu karaf spočívá v nezaměnitelném tvaru, který vzniknul převedením tónů hudby do organických linií vytvarovaných ve skle. Květ života , který je vybroušen na dně, je symbol, který v sobě nese mnoho informací. Voda z karafy je energeticky nabitá, je zesilená její biologická hodnota a zlepšuje se její chuť. Designová skleněná karafa na vodu s barevným Květem života na dně nádoby.


Karafa s květem života Gold l. Má kaskádovitý tvar se šesti částmi, kdy každá z těchto částí odpovídá prvním šesrti číslům universální Fibonacciho posloupnosti čísel. V mžiku vyčistí váš nápoj od všech energetických nečistot. Se zlatým harmonizačním symbolem posvátné geometrie Květu života. Voda je zdrojom života a pravidelný pitný režim je dôležitý pre zdravie.


No kto na konci dňa ešte nikdy nezistil, že na vodu stále zabudol. Pokiaľ si chcete dopriať príjemný večer, bude sa vám hodiť karafa na víno. Okrem toho, že je praktická, vyzerá sklenená karafa jednoducho štýlovo.

Zlepšuje se také její chuť, voda je měkčí a jemnější. Křišťálová karafa s Květem života 1l. Je vhodná jak na běžné používáni na různé nápoje, vodu a víno, tak i jako ozdoba interiéru. Dáša Halotová pila do teď dlouhou dobu vodu harmonizovanou kamínky ve džbánku. Táto nádherná kombinácia skla a olivového dreva je niečo mimoriadne – čistá elegancia spojená s prírodnou krásou.


Začíná jedním kruhem – já, rozdvojuje se v dualitu, třetí kruh je jejich dítě atd. Jeho energie je energií růstu a života. Láhev s květem života a její elegatní design Vám umožní nespočetné možnosti jejího použití, od malé vycházky s přáteli až po pracovní schůzky s klienty. Karafy a sklenice s květem života , LETOKRUH.


Přihlášení k vašemu účtu. Na vnější straně dna je vypískovaný symbol Květu života. Svým obsahem (cca litrů) se Universe ideálně hodí k použití na kongresech, seminářích, v lekárnách, ordinacích a dalších veřejných zařízeních. Symbol Květu života přináší harmonické vibrace vám i vašemu domovu, čistí a odstraňuje negativní energii.


Aby karafa zůstala hygienickou a sloužila vám skvěle co nejdéle, samozřejmě je třeba o ni dobře pečovat. Porovnání vody s kamínky a vody s květem života Voda ze džbánku s kamínky. Dáša vodu popisuje takto: „Taková jako lahodná…“ Voda ze skleničky s Květem života.


Když Dáša ochutnala vodu ze skleničky, ohodnotila ji takto: „A to je zajímavé, že tato má takovou jako kdyby nasládlejší příjemnější chuť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky