čtvrtek 26. dubna 2018

Profesionální myčka nádobí bazar

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Dodáváme profesionální myčky skla, myčky nádobí , průchozí myčky, myčky na černé nádobí. Profimyčky pro gastroprovozy.


Včetně dodávky, instalace.

Prodej nové, bazarové myčky na nádobí Indesit, AEG, Gorenje a další myčky. Vložte inzerát do inzerce zdarma, prodejte, kupte levné myčky nadobí. Aktuální nabídka inzerátů na prodej v kategorii Myčky na nádobí v lokalitě Chodov. Rychlost mycích cyklů v řádu několika minut zajistí pro hosty vždy dostatek čistého nádobí. Nabízím profesionální spádovou myčku skla a nádobí zn.


Vhodná do gastro provozoven typu: restaurace, jídelny, vývařovny, bufety, občerstvení, fast foo pizzerie atd. Barová profesionální myčka BD46DGT. Dvouplášťová profi myčka na drobné nádobí a sklenice BD DGT.

Malá profesionální myčka od výrobce ELFRAMO. Kvalitní, spolehlivá a cenově dostupná profi myčka do každého baru s košem 4x 4mm. Tři řady, které se nejenom přizpůsobí konkrétním potřebám klienta (restaurace, bary, kavárny, pivnice, školy, hotely atd.). Nabídnou také produkt, který se vyznačuje vyšší inteligencí, je robustnější, účinnější a přitom jednodušší.


Jinými slovy, zásadní obrat v mytí nádobí. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Nejkratší doba běhu programu: minut při °C.


Optimalizováno až pro mycích cyklů denně. Najdou tak využití v barech, vinárnách, pivnicích, cukrárnách a kavárnách. Profesionální myčky nádobí do gastro provozů. Spolehlivý a nenahraditelný pomocník Vašeho restauračního či hotelového provozu. Myčka nádobí vestavná SIEMENS plně integrovaná Plně integrovaná myčka s ovládáním tlačítky na horní hraně dveří.


Normal °C, ECO °C, předmytí. Fagor AD-1HRS Myčka průchozí kapotová HRS Vestavěný rekuperátor páry - El. Bazar a inzerce myčky nádobí.

Tyto profesionální myčky Silanos můžeme dle vlastní volby dovybavit ještě dalšími druhy košů tak, aby byl výsledek mytí více než optimální. Myčky na nádobí Silanos patří bezesporu mezi velmi kvalitní kuchyňské přístroje pyšnící se velmi nízkou poruchovostí a mající punc profesionálně umytého nádobí a skla. Doba trvání mycího cyklu zhruba minuty. Výroba, prodej, servis a bazar gastro zařízení a gastro techniky pro restaurační zařízení.


AKČNÍ NABÍDKA MYČEK NÁDOBÍ ZANUSSI PROFESSIONAL. Neváhejte proto, a pořiďte si novou profesionální myčku nádobí za akční cenu z následující nabídky, která obsahuje podpultovou myčku skla Zanussi s kapacitou 30. Kompletní řada myček „černého nádobí “ má přizpůsobivost použití stejně tak jako úsporu času a peněz.


Design myček černého nádobí byl speciálně koncipován k uspokojení potřeb potravinářských provozů (pekárny, cukrárny, řeznictví, gastronomie…). Myčka je bez přidavných stolů (je vhodné myčku dovybavit nakládacím stolem s dřezem a vykládacím stolem). Přidavné stoly k této myčce vyrobíme za režijní cenu.


Nabízená myčka je bez rekuperátoru - zařízení na zpětné získávání tepla (na obrázku rodiny myček ta menší - se spuštěnou kapucí). Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Mytí nádobí Mytí nádobí patří mezi každodenní rutinu, která nebývá zrovna oblíbená.


O to vím, pokud je nutné nádobí mýt ručně. Pokud si chcete mytí nádobí co nejvíce usnadnit, doporučujeme zvolit především účinný mycí prostředek. Pro ruční mytí zvolte přípravek nejen účinný, ale i šetrný k pokožce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky