středa 11. dubna 2018

Concept lo7046

Nov Concept represents a revolution in the field of extraction of fruit, vegetable and herbal juices. In his tiny body conceals the latest technology is a two-phase juicing. Info o zpracování osobních údajů Správce os.


Poznajte na vlastnej koži lepšiu chuť a omnoho viac sviežosti ovocných a zeleninových štiav. Hlavnými prednosťami tohto prístroja je minimum odpadu pri súčasnom zachovaní všetkých dôležitých nutričných hodnôt a minerálnych látok. Dvojfázové odšťavovanie znamená v prvej fáze.


Jeho dvoufázový proces obnáší drcení a následné lisování zbylé dužiny, čímž se maximalizuje efekt odšťavení. Je opatřen nádobou na šťávu o objemu litru a zásobníkem na zbývající dužinu s objemem litru. Poznejte na vlastní kůži lepší chuť a mnohem více svěžesti ovocných a zeleninových šťáv. Je vybavený nádobou na šťavu s objemom litra a zásobníkom na zostávajúce dužinu s objemom litra.


Milovníky italské kuchyně potěší i možnost přípravy domácího pesta. Atraktivní design a zářivé barevné provedení přímo evokuje chuť na sklenku čerstvé šťávy. Obohaťte svůj každodenní život spoustou vitamínů a. Hlavními přednostmi tohoto přístroje je minimum odpadu při současném zachování všech důležitých nutričních hodnot a minerálních látek. Dvoufázové odšťavňování znamená v. Je k dostání v moderním nerezovém designu.


Během odšťavňování vytváří jenom minimum odpadu a naopak maximální množství džusu. Při práci využívá systém dvoufázového. Nájdených: produktov. Příkon přístroje je 1Wattů. Odšťavňování probíhá na základě dvou fází.


Plnicí otvor je velký 4xcentimetrů. Hlučnost přístroje dosahuje dBA. Ideální pomocník do kuchyně pro všechny příznivce zdravého životního stylu.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Chcete mít zdravou čerstvou šťávu denně na svém stole? Tak právě pro vás je tu nový lis na ovoce a zeleninu od Conceptu. Díky jeho mm velkému plnícímu otvoru ušetříte spoustu času.


Pekelná dávka vitamínů a přírodní energie se v toto sychravé počasí hodí. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenz í. W, Protiskluzové nožičky. Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Pevným, stabilním tempem ubírá z plnícího otvoru kus po kusu, aby z něho vytlačil čo najvíc šťávy. I v tomto případě všechno tlačí přes síta s různými velikostmi otvorů, které si vyměníte podle toho, s jakým. Aj v tomto prípade všetko tlačí cez sitá s rôznymi veľkosťami otvorov, ktoré si vymeníte podľa toho, s akým. Porovnanie cien produktov Odšťavovače CONCEPT.


Kúpte Odšťavovače CONCEPT najlacnejšie vďaka Superdeal! Tematické dni Firmy FAQ Kontakt. Zpracování čerstvého ovoce, zeleniny i dalších potravin s prvotřídními kuchyňskými přístroji bude hračkou.


Nabízíme především výkonné odšťavňovače (odstředivé i nízkootáčkové šnekové) a lisy na citrusy vhodné k získání čerstvé šťávy z pomerančů, grepů, nebo citronů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky